Galerija Haljina iz H&M-a H&M haljina - 1 H&M haljina - 3 +3 H&M haljina - 6

Jedna haljina je izazvala prilično veliku ludnicu. H&M ima kao dio nove kolekcije super slatku kratku jesensku haljinicu. Izgleda toplo i baš udobno! Plus je i što svi kažu da jednostavno nema šanse da će nekome loše stajati.

Dolazak jeseni ne znači da se prestaju nositi haljine, samo ćemo lepršave i lagane ljetne haljinice zamijeniti toplim i vunenim komadima. U dućanima ne nedostaje izbora jesenskih haljina, ali svi žele samo JEDNU haljinu. Radi se o kratkoj jesenskoj haljini iz H&M-a koja je dio njihove nove kolekcije i za kojom su svi izgubili glavu. Cure iz cijelog svijeta su ju pokupovale brzinom munje, a iznimka nije ni Hrvatska.

Jesenski outfiti Komadi odjeće iz Stradivariusa koje ćemo nositi ove jeseni: 15 noviteta idealnih za svaki dan

Na web shopu ove haljine nema niti u jednoj veličini trenutno – a dolazi u dvije boje. Izgleda lijepo, udobno i toplo. Savršena kombinacija za jesen.

 

@andreeaski Fall dress from @H&M #hm #hmdress #hmfall #fallfashion #falldresses #hmhaul #outfticheck #ootd #fallstyle #falloutfits #outfitideas #minimal #fyp #foryou ♬ Way down we go (Speed Up) - SRISHTI

 

Dolazi u sivoj i bež boji, a cure tvrde i da je nemoguće da ti ova haljina neće stajati. Lijepo obgrli tijelo, ali nije niti preuska. Čak i ako možda nisi fan uskih haljina, možeš ju kupiti u većem broju i stajat će ti na tijelu opuštenije, ali i dalje izgledati dobro, plus i što ćeš se ti osjećati ugodnije. Čak je i sam H&M pokazao da dobro stoji na različitim oblicima tijela.

 

@wearherstyle Obsessed ❤️‍🔥 @H&M #hmhaul #hmdress #hmnewin #wearherstyle #hmdresshaul #knitdress #knitdressoutfit #hmoutfits #hmoutfitideas #hmoutfitinspo #dailyfashionfinds #shopwithme #maincharacterenergy #hmmusthaves #tiktokfashionstyle #fypfashionstyle ♬ original sound - xxtristanxo

 

Haljina je totalni hit, u to nema sumnje. Iako je trenutno na web stranici nema, a tebi se sviđa, drži fige da ju netko vrati. Tko zna, možda ima u dućanima još koja! Pogledaj u galeriji iznad kako izgleda sa svih strana te kako stoji na različitim veličinama tijela.

Jesenski outfit Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan

H&M jesenska haljina savršena jesenska haljina viralna haljina s tiktoka mini jesenska haljina pletena haljina topla haljina za jesen Viralno u trendu

Još vijesti