Galerija Jesenska moda Čizme na preklop - 1 Čizme na preklop - 4 +7 Čizme na preklop - 4

Djevojke su na društvenim mrežama izgubile glavu za novim modelom čizmica koje su se pojavile u popularnim dućanima poput Zare ili Bershke. Izgleda da će upravo ovakvi neobični modeli biti glavni hit u nadolazećim mjesecima.

Čizme koje nisu za svakoga i koje će te možda na prvu i odbiti jer će ti se u glavi pojaviti pitanje „a kako da ovo kombiniram?“. Izgledaju drugačije, neobično, ali i jako kul. Moda se uvijek vrti i u trend dolaze stvari koje su prije nekog vremena otišle iz mode. Ovakve su se čizme nosile prije 20-ak godina, a sada se vraćaju. Radi se o onom modeli koji izgleda kao da su kombinacija čizmi i nogavica hlača.

 

@aaas2022 #zaraboots #zaraboot #zarabasics #zaradresshaul #zaraoutfitoftheday #zaraobsessed #dailyfashionfinds #zaramusthave #tiktokfashion #zaraviraldress #givenchydupe #givenchy #skimsdupe #skimsdress #zarabasiccolletion #zaraoutfit ♬ moth to a flame x after hours - trlixqy

 

Polako se pojavljuju u sve više i više dućana, a kombinacije s njima postaju viralne. Čini se da ih je najbolje nositi sa suknjama i haljinama pa ako si netko tko u jesen voli i dalje nositi ovakve komade odjeće, super će ti stajati i ove čizme na preklop.

 

@vesppau ZARA viral boots 🍂 run for them!! #zara #zaraoutfit #zaraviral #zaraboots #autumn #autumnfashion #hm #fashiontiktok #outfitideas ♬ The Cure & The Cause (Sped Up House Version) - Fish Go Deep & Tracey K

 

Jedan od velikih trendova ove jeseni su i hlače i traperice sa širokim nogavicama, nešto što se definitivno neće moći nositi s ovim čizmama – trebat ćeš odabrati na koju ćeš stranu otići.

 

@__ritafusco__ run to zara 🏃🏻‍♀️ #zaraboots ♬ moth to a flame x after hours - trlixqy

 

Čizme na preklop su nešto što prošlih sezona nismo viđali! Sada smo ih pronašli po dućanima i u standardnoj crnoj boji, ali i u bež verziji te traper čizme – pogledaj ih bolje sve u galeriji iznad.

Ružičasta odjevna kombinacija Stilisti otkrivaju 12 stvari koje trebamo izbaciti iz ormara ove jeseni – više se ne nose

Must-have jakne-jesen 2023 Must-have jakne ove jeseni: Šest trendova koje ćete viđati posvuda

jesenska moda u trendu Moda što se nosi čizme zara čizme bershka čizme viralne društvene mreže

Još vijesti