Svilena slip haljina

Ako ti je ponestalo ideja što nositi ovo ljeto, a želiš izgledati malo više ekstra i luksuzno? Evo pomoći. Zaboravi na topić i kratke hlačice! Ovi su outfiti pun pogodak, a uopće nisu skupi za sastaviti.

Modnu inspiraciju možeš uvijek pronaći na Instagramu. Toliko dobrih outfita ima tamo koji ti mogu dati ideju što nositi i kako izgledati malo drugačije. U redu je imati svoje 'sigurne' odjevne kombinacije, ali kada je u pitanju neka posebna večer, izlazak ili jednostavno dan kada se želiš osjećati ekstra, onda isprobaj nešto malo drugačije.

Zarine cipele u trendu Sandale iz Zare su uvijek u trendu: Ove godine posebno su nas osvojili ovim modelima

Iako ovi outfiti izgledaju super ekstra, nećeš morati bankrotirati da ih rekreiraš, piše Glamour, svi se ovi komadi mogu pronaći u dućanima poput H&M-a, Manga, Bershke, Zare…

1.Hit topić s 3D cvijećem

 

 

Kakve god hlače stavila uz ovakav topić, izgledat ćeš ekstra. Ono što je najbolje je da izgleda toliko drugačije i fensi, a zapravo je iz Zare.

2.Slip haljina na štikle ili tenisice

 

 

Slip haljine su onaj jedan komad odjeće koji izgleda glamuroznije od svih drugih ljetnih haljina. Sva sreća, ovakve su haljine trenutno veliki trend i ima ih u svakom dućanu! I idu super na tenisice pa se mogu nositi i za svaki dan.

3.Laneni outfit

 

 

Tijekom velikih ljetnih vrućina preporučuje se da nosiš prirodne materijale poput pamuka ili lana jer će ti u njima biti manje vruće. Ovo je jedan primjer kako nositi laneno od glave do pete i izgledati dobro.

4.Set

 

 

Setovi koji su namijenjeni da se nose zajedno, ali se gornji i donji dio prodaju odvojenu su pun pogodak. Ovaj iz H&M-a izgleda preslatko i već se zamišljamo kako ga nosimo na moru ovog ljeta u šetnji gradom.

5.Korzet i široke hlače

 

 

Ova kombinacija teško da ikada može biti promašaj. Uski korzet u kombinaciji sa širokim hlačama, bilo kakvim širokim hlačama…izgled za 10!


6.Svilena košulja

 

 

Zašto bi badić nosili samo kada idemo na kupanje? Svilene košulje zbog materijala od kojeg su napravljene djeluju luksuzno, a mogu se kupiti bilo gdje. Ljeti ih nosimo tako da ju ne zakopčamo do kraja i da ispod proviruje bikini u istoj boji.

7.Bijela ljetna haljinica

 

 

Bijele haljinice od laganih materijala savršene su za vrućine i izgledaju puno skuplje nego što stvarno jesu. Samo treba paziti da je stvarno od pamuka ili nekog laganijeg materijala. Tako će i izgledati najbolje i nećeš se u njoj jako znojiti.
 

Outfit Kako nositi hlače koje su trenutno najveći trend - a da u njima ne izgledaš muškasto

Moda Ljeto outfit inspiracija što nositi izgledaj skupo na budžetu

Još vijesti