Galerija Božićna haljina Plava Ružičasta +5 Srebrna

Još malo praznovjerja! Nakon što smo utvrdili da je najbolje dočekati Novu godinu ispod stola jer ćemo tako imati sreće u ljubavi, sada ti donosimo i popis boja za koje se vjeruje da donose sreću u sljedećoj godini ako ih se nosi u ponoć.

Krajnje je vrijeme za početi razmišljati o tome što ćeš nositi za doček Nove godine. Ukoliko još nisi sigurna koju bi odjevnu kombinaciju, evo pomoći. Što god da nosila, preporučuje se da outfit bude u nekoj od sljedećih 8 boja. To su boje koje će ti pomoći manifestirati sreću i sve dobro u sljedećoj 2023. godini. Sreće nikada previše, tako da nije loša ideja uključiti neku od ovih boja u svoju kombinaciju, pogotovo ako si netko tko vjeruje u praznovjerja. Radi se o bojama od kojih su neke čak i popularne baš za ovo doba godine, tako da možda tvoj outfit već i sadrži neku od njih. O kojih se to 8 boja radi, pogledaj u galeriji iznad!

Novogodišnje haljine U potrazi za odjevnom kombinacijom za doček: 6 trendova iz Zare idealnih za doček Nove godine

Doček nove 2023. Kupujmo pametno: Haljine u kojima možemo dočekati novu, ali ih nositi i kasnije u mnogim drugim prigodama

Moda outfit Doček Nove Godine što nositi boje nositi za doček sretne boje donose sreću inspiracija što obući za doček

Još vijesti