Outfit

Jedne su hlače trenutno jako veliki trend! Iako je ljeto, a one su dugačke, u njima ti neće biti toliko vruće jer su velike, široke i vrećaste. Ne zvuče kao nešto što će izgledati dobro, ali s ovakvim hlačama možeš složiti neke jako kul outfite.

Zovu ih 'padobran' hlače jer su im nogavice jako široke i lagane, zbog čega podsjećaju na padobran kada se otvori. Izgledaju kao ljetna verzija cargo hlača. Iako su dugačke, u njima ti neće biti previše vruće jer su toliko široke i zbog toga prozračne. Ove su hlače trenutno veliki hit na društvenim mrežama i hrpetina cura ih nosi. Zbog širokog baggy izgleda izgledaju na prvu malo muškasto i kao da će ti sakriti obline. Neće! Sve je samo u tome s čim ih kombiniraš i kako ih nosiš. Ako želiš uskočiti na trend, evo kako ih nositi, a da izgledaju dobro.

1.S majicom koja izgleda kao korzet (ili korzetom)

 

 

Madison Beer je također već uskočila na ovaj trend, a dala nam je i dobru ideju kako ih spojiti s još jednim velikim modnim hitom. Majice koje izgledaju kao korzeti su čini nam se popularnije nego ikad. I idealno idu uz ove hlače. Madison je nosila sve u istoj nijansi, ali izgledat će dobro ako ti i nemaš u istoj boji i hlače i korzet. Naglasit će ti struk i gornji dio tijela.

2.Običan ljetni crop topić i tenisice

 

 

Bez naramenica, s tankim naramenicama, kakvi su ti god topići draži. Bitno je samo da je topić uži, čak niti ne mora biti u crop top varijanti. Druga je opcija i da staviš jednostavan bodi koji će glumiti majicu, ako ne želiš pokazati goli trbuh. Ovakve su hlače niskog struka, što se možda neće svidjeti svima, ali nisu kao traperice da te jako stisnu i naglase trbuščić. Možeš ih i samo lagano zavezati.

3.Na štikle

 

 

Da, ne bi nikada možda rekla da će izgledati dobro, ali izgleda. I to ne bilo kakve štikle, nego štikle na vezanje. Tako da možeš vezice omotati oko gležnjeva i hlača i dolje ih stisnuti. Trend vezanja vezica cipela preko hlača izgleda tako dobro uz ovakve modele. Dodatno će im dati malo formacije i učiniti da čak izgledaš fensi i elegantnije.

Zarine cipele u trendu Sandale iz Zare su uvijek u trendu: Ove godine posebno su nas osvojili ovim modelima

4.Jako cropana široka majica

 

 

Ako se već odlučiš za širu majicu, ovo je jedan od načina kako da ju nosiš s ovim hlačama, a da ne izgledaš 'preširoko' i da ti se ne izgubi silueta. Čak i ako nemaš cropanu kratku široku majicu, možeš ju zavezati u čvor ili učvrstiti pod grudnjak da stoji kao crop top. Na Hailey Bieber to izgleda tako dobro!

Hailey Bieber Hailey Bieber uvijek izgleda odlično: 7 malih modnih trikova koje i ti možeš ukrasti od nje

5.Izrezi

 

 

Kada već spajamo trendove, možemo spojiti i ovaj. Majice s izrezima su malo riskantniji komad odjeće za nositi jer mogu izgledati vulgarno ili malo previše. Ali ako ih nosiš s ovim hlačama, nema straha, one će ublažiti cijeli outfit da izgleda više casual. Pošto si dolje pokrivena i u širokom, u redu je uzeti neku majicu koja je uska i malo otvorenija. To će se dvoje savršeno slagati.

parachute hlače široke hlače Moda trend popularne hlače kako ih nositi outfit

Još vijesti