Galerija Badići Badić Tezenis Badić Tezenis +12 Badić Tezenis

Postoji rašireno mišljenje da jednodijelni badići izgledaju dosadno i da su za starije. Možda je tako bilo prije, ali zadnjih se godina situacija promijenila i jednodijelni su badići postali jako fora.

Ne osjećaju se svi ugodno u bikiniju ili nekom drugom modelu dvodijelnog badića. Ako ćeš se u jednodijelnom badiću osjećati ugodnije i samopouzdanije, nemoj puno razmišljati, ima itekako divnih modela u kojima ćeš se osjećati malo više pokriveno, ali nećeš biti prekrivena u potpunosti. Jednodijelni badići su postali posljednjih godina zanimljivi! Imaju različite detalje ili izreze zbog koji ne izgledaju kao nešto za „starije gospođe“, već su baš za mlade.

 

 

Od H&M-a preko Zare do Tezenisa, u svakom od popularnih dućana možeš pronaći itekako lijepe jednodijelne badiće. Ovo su badići koji su otvoreniji, imaju izreze, fora uzorak ili se po bilo čemu drugom izdvajaju. Mogli bi ti se svidjeti!

 

 

Ukoliko si u potrazi za badićem za ljeto i želiš da to bude neki koji će sakriti tvoj trbuščić ili neku drugu nesigurnost koju imaš, donosimo ti 15 badića koji se trenutno mogu pronaći kao dio ponude popularnih dućana u kojima svi kupujemo. Sve ih pogledaj u galeriji iznad. Možda pronađeš svoj badić iz snova, a nisi niti znala da želiš jednodijelni.

U badiću na plaži Kad mrziš ljeto jer to znači skidanje u badić: 8 savjeta za tebe ako se ljeti ne osjećaš dobro u svom tijelu

Badić Mitovi o badićima u koje niti jedna cura ne bi trebala vjerovati – ovih 8 stvari nisu istina!

badići jednodijelni badići za mlade ponuda po dućanima zara Tezenis women secret H&M ljeto 2023

Još vijesti