Jesenski outfiti

Najbolje ćeš se osjećati kada se počneš odijevati s obzirom na to kako izgleda tvoje tijelo. Umjesto da pokušavaš nositi svaki trend, trebala bi birati one koji će najbolje naglasiti sve prednosti tvog izgleda.

Ne stoji svima sve – i umjesto da se zabrinjavaš i da si tužna jer ti ne stoji haljina koju nose i ostali, pronađi model koji će biti baš za tebe i furaj njega! Nemoguće je da nam svima stoji jednako sva odjeća, ipak svatko ima različito tijelo. Jedna od stvari koja nas razlikuje je i visina. Neke su cure jako niske, druge su jako visoke. Bez obzira na to u kojoj si skupini, ne bi se trebala sramiti ili zabrinjavati oko svoje visine. Svakome stoji dobro neki model kaputa, a kakve bi trebala gledati, neka ti kaže tvoja visina! Evo koji će to modeli super stajati nižim curama, a koji višima.

Kaputi za niske cure

Oni s remenom oko struka
Za niske cure je super ideja tražiti kaput koji ima neki remen ili vezicu oko struka koju možeš zavezati i dati svom tijelu definicije. Kada kaput samo visi s tebe, pogotovo ako je širi, izgledat ćeš još manja u njemu. Ovako će pomoći i da ti donji dio tijela, noge, izgledaju dulje.

 

Uži ili strukirani modeli
Niske cure nekada izbjegavaju dugačke kapute, ali zapravo za to nema razloga. Dugačke kapute mogu nositi i niske cure, ali moraju paziti kakav će model odabrati. Muškasti modeli koji su jako široki, oversized ili preveliki u ramenima nisu dobra ideja. Dugački kaput – da, ali neka bude neki uži model, pogotovo gledaj da ti u ramenima sjedne baš kako treba. Plus je i ako je strukiran!

Zimski outfit Kakvi će se kaputi nositi ove zime: 5 modela koji su proglašeni najpopularnijima za ovu godinu

Kaputi do koljena
Univerzalno rješenje, ono što svima dobro stoji. S kaputom do koljena igraš na sigurno i bez brige si po pitanju toga hoće li ti dobro stajati, jer sigurno hoće. Čak bi ti mogao stajati i bolje nego neki kraći kaput!

 

 

Kaputi za visoke cure

Kaputi ispod koljena
Dugački kaputi do poda su najbolji prijatelj visokih cura. Ovo su modeli koji su kao stvoreni za njih. Bilo koji kaput koji je do koljena ili duži, stajat će ti dobro. Uvijek prije gledaj dulje kapute nego one kratke do struka. Na tebi bi ti kraći mogli izgledati malo čudno.

Jesenski outfiti Mango svake godine pobijedi s jednim komadom odjeće kada dođe hladno vrijeme – ima najbolju ponudu

Zaviri na muški odjel za oversized kaput
Visoke djevojke mogu imati problem kada isprobavaju kapute na ženskom odjelu jer im nisu dugački onoliko koliko bi trebali biti. Tko kaže da ne možeš zavirit na muški odjel? Ove se godine nose i oversized modeli kaputa, a na visokim curama oni izgledaju jako dobro.

 

 

Šareni kaputi
Boje i uzorci su nešto čega se ne bi trebala bojati. Umjesto da imaš kao i 90% drugih ljudi neki „dosadan“ kaput u crnoj boji, baci oko na one u drugim bojama, čak i na one s uzorcima. Neki misle da će s crnim kaputom djelovati ozbiljnije, ali to nije pravilo. Ne moraš se bojati da će te neki uzorak učiniti nižom pošto si ionako super visoka.
 

kaput zima jesen visoke cure niske cure koji kaput odabrati najbolji kaput za tebe

Još vijesti