Galerija Jesenski outfiti Mango jakna - 1 Mango jakna - 2 +8 Mango jakna - 3

Svaki dućan ima nešto što je u njemu uvijek super za kupiti i nešto što ne rade tako dobro. Za razliku od svih ostalih, Mango je pobijedio u jednoj kategoriji zimske odjeće. Uvijek ima najbolje komade.

Mango ima svojih prednosti i mana, a sada ćemo se fokusirati na njegovu najveću prednost. Svake godine oduševe cure s ponudom kada dođe jesensko vrijeme. Ako postoji jedan komad odjeće s kojim redovito briljiraju onda su to jakne i kaputi. Od svih dućana u tom srednjem cjenovnom rangu, ovdje je daleko najbolja ponuda jakni i kaputa. Kada se usporedi cijena i kvaliteta, zadovoljavaju više nego ostali. Ponuda je raznolika, tu si i trendovi i klasici, a ono što je najbitnije, te stvari nisu tanke, već će te dobro grijati. Jasno je da iako želimo izgledati dobro, ipak se ne želimo ni smrzavati.

 

 

U ovoj kategoriji do sada nisu razočarali. Iznimka nije ni ova godina. Ima već nekoliko modela koji su u većini brojeva rasprodani, a pravo hladno vrijeme još nije ni stiglo. Od dugačkih kaputa, kožnih jakni s teddy podstavom do kratkih puffer jakni, ima komad za svakoga.

 

 

Da ne moraš ići daleko provjeriti ponudu, izdvojili smo ti neke od najboljih ovogodišnjih modela kaputa u galeriji iznad.

Kaputi iz Manga Kaputi iz Manga koji se prodaju kao ludi – 4 modela su se pokazala kao apsolutni hit ove godine

Jesenski outfit Što obući? 6 jesenskih outfita koji su tako dobri da ćeš se u njima morati fotkati za Instagram

mango jakne kaputi jesenska ponuda najbolje jakne Moda

Još vijesti