Jesenski outfiti

Visoke čizme nisu svima drage i nešto što će nositi. Drugi izbor ti uvijek mogu biti gležnjače, niske čizmice. Jednako su dobre kao i visoke čizme, jedino ti neće toliko grijati noge kada nosiš suknje i haljine.

Jedna zimska obuća koju vjerojatno najviše nas nosi u ovo hladnije doba su gležnjače. Nose se već na jesen kad malo zahladi, a tu su i ostatak zime. Ovo je obuća od koje ćeš tijekom zime imati najviše koristi. Ni ne trebaju ti visoke čizme ako imaš dobre gležnjače. Plus im je što i često izgledaju jednako dobro na sve moguće outfite. Ove se godine posebno nosi 6 modela.

1.One koje idu u špic

 

 

Prošlih su se nekoliko godina nosile čizmice koje su zaobljene na prstima, a ove se godine stvari mijenjaju i sve više dominiraju one koje idu u špic. U modu se sve više vraćaju trendovi iz 2000-ih godina, a ovo je samo jedan od njih.

2.S platformom

 

 

Bilo na petu ili bez nje, bitno je da imaju platformu. Ovakve će gležnjače biti drage svima koji si žele dodati koji centimetar visini, a nisu ljubitelji visokih peta. Puno su udobnije nego da nosiš pete, a izgledat ćeš više. Uz to, ovo je model gležnjača koji cure obožavaju jer ide dobro na baš svaku odjevnu kombinaciju.

Jesenski outfit Traperice su i dalje glavne hlače koje svi nose: Ove su jeseni posebno u trendu 5 modela

3.Niske kaubojke

 

 

Ove su se godine u modu vratile i kaubojske čizmice. Oni visoki modeli mogu biti malo previše, ali kada su u obliku gležnjača, izgledaju više nosivo. Definitivno neće biti za svakoga, ali tko se usudi – izgledat će top.

4.Marte

 

 

Klasik! Marte su odavano prestale biti obuća koju nose samo alternativci. Danas ih nose svi! Pogotovo one s manje rupica koje su niže. Glomazne gležnjače su uvijek dobra ideja ako ne znaš kakve odabrati, a ove godine posebno su u trendu sve one na vezanje koje liče na Marte.

5.Uggsice

 

 

Najudobnije, ali ne i možda najbolje za snijeg i kišu. Ipak, ljubiteljice mode i ove godine luduju za Uggsicama i nose ih uz sve moguće i nemoguće kombinacije. Pogotovo one niže modele. Svi su pali na ovaj trend.

Jesenski outfiti Opet se nose Uggsice: Nekima su ružne, ali u ovih će 6 outfita izgledati divno

6.S blok petom

 

 

Cure koje vole čizmice na petu trebaju baciti oko na modele s blok petom. Imat ćeš petu, ali će ti i biti puno stabilnija od bilo kakve druge pete i lakše ćeš u njima hodati. Jedan od trendova za koje nam je drago da je tu.

Moda zima jesen Gležnjače niske čizme u trendu zimska obuća što se nosi

Još vijesti