Zimski outfit

Iako si to ne želimo priznati, zima je tu i vrijeme je da se prestanemo smrzavati u kožnim jaknama i da počnemo lagano vaditi kapute iz ormara. Njihovo je vrijeme stiglo, a evo kakvi se nose!

Zimska jakna ili kaput? Ako si i ti osoba koja će radije odabrati kaput, onda si na pravom mjestu. Obožavamo kapute jer u njima imamo osjećaj da izgledalo više spremljeno i više dotjerano. A i nekada jednostavno izgledaju bolje uz cijeli outfit. Koji su se modeli ove godine posebno izdvojili kao najpopularniji? Posebno će se ove zime nositi 5 modela među kojima svatko može pronaći favorita za sebe jer su totalno različiti.

1.Mekani bijeli kaputi

 

 

U njima ćeš se osjećati kao da si polarni medvjed jer se najčešće nose u bijeloj boji. Mekani kaputi koji izgledaju preslatko, ali i pretoplo veliki su favorit ove zime. I naravno, oni od umjetne kože, tj. od umjetnog krzna, nikako od pravog.

2.S uzorkom crnih i bijelih prugica

 

 

Ovo je jedan klasičan model za one malo ozbiljnije. Bilo kakav kaput s ovim uzorkom će biti bezvremenski i možeš ga nositi godinama i uvijek izgledati trendi. Ima po sebi cik cak bijele i crne prugice, a pošto većinom dolazi u toj kombinaciji boja, ide dobro na sve.

Jesenski outfiti Kožne hlače su veliki hit, ali pitanje je kako ih nositi za svaki dan: U ovih 7 outfita izgledaju idealno

3.S krznom oko vrata i na rukavima

 

 

Vratilo se krzno na kapute, ali u minimalističkom stilu. Nema ga previše, već samo dovoljno da svima poručuje da si ekstra. Ovakvi kaputi su bili popularni i prije, a ove se zime izgleda vraćaju u modu.

4.U bež boji

 

 

Prije su bili glavni crni kaputi, ali ove godine je krenula „poplava“ bež kaputa. Sve više cura bira kaput u bež boji. Da, izgledat ćeš super u njemu i izdvajati se u moru tamnih kaputa, ali malo je i zeznut jer ćeš ga lako zamazati i to će se itekako vidjeti.

Visoke čizme Visoke čizme idu dobro na sve: Imamo 6 odjevnih kombinacija za jesen koje to i dokazuju

5.Dugački kožni

 

 

Koža je najveći trend ove jeseni i zime pa ne iznenađuje da se nose i kožni kaputi. Oni su idealni za ovo prijelazno razdoblje dok još temperature nisu jako niske, jer za razliku od ostalih, ovi te neće toliko ugrijati. Pa ipak, izgledaju tako dobro da se čini kao da se isplati malo smrznuti samo da izgledamo top.

zima Moda zimski outfit kaputi u trendu što se nosi moderni kaputi

Još vijesti