Slojevita frizura

Neke cure imaju takvu genetiku i ništa im ne pomaže da kosu učine bujnijom. Ili si možda napravila onu grešku da si se prečesto farbala ili blajhala i sada ti je kosa super tanka zbog toga. Ovo su frizure koje će ti pomoći vizualno učiniti kosu bujnijom!

Iz kojeg god da je razloga tvoja kosa tanka, ako si se pronašla s ovim problemom i isprobavaš različite serume, ulja i šampone koji bi trebali pomoći učiniti kosu gušćom, najbrži je ipak način promijeniti frizuru. Otići kod svog frizera i tražiti neku od sljedećih 8 frizura. Svaka je od njih savršena za tebe jer im je svima zajednička jedna stvar: vizualno će kosu učiniti gušćom i neće izgledati kao da imaš tri lasi na cijeloj glavi. Razmisli i istraži kakve frizure najbolje stoje na tvom obliku lica jer sigurno će jedna od ovih 8 dobro stajati i tebi. Usput ćeš imati i makeover za proljeće! Osjećat ćeš se bolje kada će ti kosa izgledati kao da je ima više nego prije. Odaberi jednu od ovih frizura.

Frizure za tanku kosu Frizure s kojima ćeš prevariti sve oko sebe: Zbog ovih se neće vidjeti koliko ti je kosa tanka

1.Pixie frizura
Ako si spremna na veliku promjenu, možeš napraviti pixie frizuru. Kratka kosa će sakriti činjenicu da ti je kosa jako tanka i taj problem neće uopće dolaziti do izražaja. Veliki je korak ako imaš dugu kosu, ali mogla bi se iznenaditi koliko je s kratkom kosom lakše.

 

 

2.Bob frizura
Bilo koji oblik bob frizure pomaže u ovom slučaju. Bilo da će biti super kratak bob do brade ili duži do ramena, ravni ili slojeviti – dat će kosi volumena. Pomaže i ako je skroz ravno rezan.

 

 

3.Wolf cut
Ovo je frizura koja je obično dužine negdje oko ramena, a ima hrpu slojeva. Gornji je sloj uvijek super kratak. Zbog svih tih slojeva, kosa će izgledati puno gušće. Tu su i šiške koje također pomažu s problemom tanke kose.

 

 

4.Duga kosa sa slojevima
Ako imaš dugu kosu i ne želiš se oprostiti s njom, možeš napraviti slojeve. Oni će dati volumena. Izgledat će ekstra dobro ako voliš uzeti vremena za napraviti frizuru.

Frizure KVIZ: Trebaš li napraviti drastičnu promjenu frizure - i ako da, koju?

 

 

5.The Rachel
Frizura koju je imala Jennifer Aniston dok je snimala seriju "Prijatelji" je bila i ostala legendarna. Ova je frizura super izbor jer opet – ima hrpu slojeva, a pomaže i to što ima par kraćih pramenova koji uokviruju lice. To ju čini lepršavijom i daje joj volumen.

 

 

6.Curtain šiške
Možeš samo i napraviti šiške. Popularne "zavjesa šiške" mogu napraviti trik jer će ti zbog njih kosa izgledati kao da je ima više. Jednako kao kada napraviš slojeve u cijeloj kosi, ovakve su šiške jedan dodatan sloj kada ne želiš dirati ostatak kose.

 

 

7.Kovrčava kosa
Postoji opcija i da nakovrčaš kosu. Ili staviš minival. Sigurno si već primijetila da kada nakovrčaš kosu, ona izgleda bujnije nego inače. Ako si spreman imati stalno takvu kosu, minival je rješenje. Imaj na umu ipak da je i ovo tehnika koja oštećuje dodatno kosu.

 

 

8.Riješi se tankih dugih pramenova koji su ispucali
Da bi ti kosa izgledala bolje bez velikih promjena, ošišaj sve one ispucale i istanjene vrhove. Riješit ćeš se kose koja ionako nije zdrava, a dodatan je plus da će kosa izgledati malo gušće.

Lijepa duga kosa Kad ti je kosa u groznom stanju: 11 načina na koje ćeš ju vratiti u život

Frizura tanka kosa da izgleda bujnije da ima više volumena frizure za tanku kosu kako se ošišati dati kosi volumena da kosa ne izgleda tanko

Još vijesti