Šminka

Bilo da si početnik u šminkanju ili se šminkaš već neko vrijeme, nikad dosta savjeta. Oni ti mogu pomoći da budeš još bolja, čak i onda kada misliš da sve znaš. Sada imamo jedan savjet za nanošenje rumenila.

Kada se šminkaš, uvijek je najbolji plan za šminkati se po tome što laska tvom licu, a ne licu neke slavne osobe ili influencerice. Netko primjerice ima spuštene kapke i neće mu šminka na očima izgledati onako dobro kao influencerici na videu. I to je samo jedan od primjera. Ukoliko si fan rumenila i voliš ga stavljati na lice, onda znaš da je tu dovoljno malo da se prijeđe granica i da od slatkog looka postaneš crvena kao rak.

Emili Dragaš Emili Dragaš uvijek ima odličan nude kombo na usnama – otkrila je koje proizvode koristi

Jedan savjet kod stavljanja rumenila koji svi ponavljaju je da uvijek za početak staviš malo rumenila pa ako ti nije dovoljno intenzivno, dodaj još. Bolje tako nego odmah staviti puno pa nemaš gdje s viškom. Jedan savjet koji će ti pak pomoći da staviš rumenilo na pravo mjesto na licu je trik s prstima. Trebaš palac i kažiprst staviti u obliku slova L, pritisnuti na lice i između prstiju staviti rumenilo.

 

@mahaaa.c HOW DID I NOT KNOW ABOUT this before😭😭 #fyp #makeup #relatable ♬ umbrella rihanna - 𝙡𝙖𝙘𝙮.𝙢𝙥𝟑

 

Tako ćeš ga sigurno staviti na pravo mjesto i šanse su veće da će ti cijeli makeup look izgledati dobro. Djevojka koja je podijelila trik je rekla da ga je i sama naučila na TikToku i sada ga želi podijeliti sa svima koji možda još ovo ne znaju. Kada rumenilo staviš ovako, lice će ti vizualno izgledati izduženije i manje okruglasto. Ako stavljaš rumenilo kako to mnogi rade, da se nasmiješ pa staviš na jabučice, to će tvoje lice učiniti okruglastijim.

 

 

Koja će tehnika biti za tebe, ovisi o tome kakav efekt želiš – izduženo ili okruglo lice. Iako ju neki ismijavaju jer dijeli takav običan trik i govori da je nevjerojatan i da će ti promijeniti život, drugi su joj zahvalni. Početnicima u šminkanju ovo može biti jednostavan trik koji će im itekako pomoći.

 

 

Rumenilo je važan dio šminkanja i bilo bi šteta da preskačeš ovaj korak samo zato jer ne znaš kako ga staviti.

Viralna šminka Viralna šminka s TikToka koja je zapravo stvarno odlična: Top 10 proizvoda koji nisu viralni bez razloga

šminka makeup rumenilo gdje staviti rumenilo pozicija na licu za rumenilo najbolja trik

Još vijesti