Nude ruževi za usne

Nude ruževi za usne su toliko popularni jer izgledaju dobro na svima i u svim kombinacijama. Bez obzira kako si se odjenula i kako si našminkala ostatak lica, nude ruž će uvijek uz sve stajati savršeno.

Boja ruža koja će izgledati super i ako ga staviš kada ideš u grad na kavu, ali i kada imaš neko svečano događanje. Stoje svima! Bez obzira na nijansu tvog tena, koliko si šminke stavila na ostatak lica i kakvu si odjeću odjenula ili kakav imaš stil – nude je nešto što uvijek izgleda dobro. Pravi klasik! Pozitivna je strana i da se neće jako vidjeti ako se tijekom dana malo skine s usana. Osim toga, s nude bojama je najlakše i malo vizualno „povećati“ usne uz pomoć precrtavanja olovkom. Neće se toliko kužiti kao što bi se kužilo da staviš crveni ruž. Jednostavno nude izgleda super i ne možemo se maknuti od takvih nijansi koliko god da pokušavali. U najvećem broju slučajeva biramo upravo nude. Ovo su neke od najboljih nude nijansi koje možeš pronaći.

Ruž za usne Svi su ludi za Charlotte Tilbury ružem u nude nijansi - ALI postoji čak 5 jeftinih ruževa iste te boje

1.MAC u nijansi Velvet Teddy

 

 

2.Charlotte Tillbury u nijansi Pillow Talk

 

 

3.NYX Butter Gloss u nijansi Angel Food Cake

 

 

4.Rimmel Lasting Finish Nude By Kate u nijansi 45

 

 

5.Maybelline Superstay Matte Ink u nijansi 65 Seductress

 

 

6.Huda Beauty Power Bullet Cream Glow Hydrating ruž u nijansi Interview (drugi po redu na fotki)

 

 

7.Milani Color Fetish Matte u nijansi Secret (430)

 

 

8.Revolution Pro New Neutral Satin Matte u nijansi Cashmere

 

 

Iako su svi slični, opet su i različiti. Neki su mrvicu svjetliji, neki tamniji, a neki su i tekući ruževi. Na listu smo ti stavili i neke jeftinije drogerijske verzije, kao i neke malo skuplje, ako se želiš počastiti. Toliko izbora!

Šminka Dvije savršene nude kombinacije za usne: Jedna s drogerijskim proizvodima i jedna sa skupljom šminkom

ruževi za usne šminka nude ruževi za usne preporuke prijedlozi Nude nijanse drogerijski nude ruževi popularni nude ruževi ruževi nude nijansi

Još vijesti