Catrice i L'Oreal šminka

Svaki brend šminke ima bisere i ima fejlove. I oni skupi i oni jeftini. Ne može nitko uvijek proizvesti svaki proizvod da bude savršen. Dogode se greške i najboljima. Ovi jeftini brendovi šminke većinom imaju upravo super proizvode koji su čak nekad i bolji od onih skupljih.

Ne moraš na šminku trošiti puno novaca kako bi u kozmetičkoj torbici imala kvalitetne proizvode. I jeftini brendovi imaju itekako kvalitetne stvari! Sjetimo se samo Essenceovih maskara. To je samo jedan od primjera da niža cijena ne znači i da je nešto lošije. Postoji itekako puno jeftinih brendova šminke koji su itekako dobri i koji imaju super proizvode. Da bi te neki proizvod oduševio, najprije ipak trebaš imati na umu svoj tip kože i kupovati po tome. Ako ćeš kupiti mat puder, a imaš suhu kožu, koliko god da je taj puder skup, neće izgledati toliko dobro na tvojoj koži jer jednostavno nije za nju. Donosimo ti listu jeftinih brendova šminke koje se itekako isplati kupiti jer je kvaliteta daleko viša nego što cijena sugerira.

Šminka Charlotte Tilbury Vlasnica popularnog brenda šminke daje savjete: Kako se dobro našminkati po Charlotte Tilbury

1.Catrice
Često bude u sjeni Essencea, ali Catrice itekako treba spomenuti na ovoj listi. On i Essence su sestrinski brendovi, što objašnjava zašto su oboje tako dobri. Niti jedni lakovi za nokte nam se ne mogu mjeriti s onima ovog brenda. I to je samo jedan od njihovih proizvoda s kojim uvijek briljiraju. Definitivno ih treba imati na oku i isprobavati kada imaju nešto novo. Veće su šanse da nećeš požaliti kada nešto kupiš od Catricea, nego da hoćeš.

 

 

2.e.l.f.
Za ovaj bi brend rekli da je čak kategorija iznad svih. Iako je drogerijski brend, kvaliteta je kao da se radi o skupoj šminki. Poznati su po tome da vole raditi dupe proizvode skupljih luksuznih brendova, ali njihove su kopije nekada na kraju čak i bolje od originala! Imaju impresivne proizvode, a Power Grip primer je nešto o čemu se još od prošle godine nije prestalo pričati.

3.Makeup Revolution
Iako ga nema u svakom DM-u, ima ga na internetu! Do ovog brenda nije uopće teško doći iako ga u većini drogerija nema. Nemoj da te to obeshrabri. Njihovi su proizvodi super. Palete sjenila su itekako kvalitetne, a prilično velike i ostala ponuda je OGROMNA. Stalno im izlaze i neke nove tematske kolekcije, pa osim što su dobri, uz to su i itekako zanimljivi.

 

 

4.NYX
Brend koji može stati rame uz rame i puno skupljim i luksuznijim brendovima. NYX je top! Uvijek su njegovi proizvodi na hvali, a često NYX-ove proizvode vole koristiti i profesionalni vizažisti, što ti samo potvrđuje koliko su dobri ako zadovoljavaju i njihove potrebe.

5.L'Oreal
Jedan brend koji možeš pronaći u svakoj drogeriji! Iako je mrvicu skuplji od Catricea ili Essencea, razlika je mala i svejedno se smatra pod drogerijski brend. Od tekućih pudera do maskara, nema što nemaju dobro. To je jedan brend koji postoji već dugo dugo i baš zbog toga mnogi imaju povjerenja u njega. I to s razlogom.

 

 

6.Maybelline
Znaš li da Maybelline postoji već preko 100 godina? Ludo! Konstantno neki proizvodi od Maybellina završe kao viralni jer oduševe ljude koliko su dobri. Pogotovo kada se uzme u obzir cijena koja stvarno nije visoka. Oduševljavaju stalno iznova i jednostavno nije bilo načina da ne završe na ovoj listi.

Tekući puderi Najbolji drogerijski tekući puderi koje možeš trenutno kupiti kod nas: Top 9 vrijednih tvoje pažnje

7.Colourpop
Nažalost, ovaj brend nije dostupan kod nas, ali svejedno njihove proizvode možeš naručiti. Radi se o brendu koji je dostupan u SAD-u, a od tamo se i šalje pa kod naručivanja treba paziti da se ne prijeđe određena cifra kako ne bi morala plaćati carinu. Izvedivo je! Imaju hrpetinu proizvoda, a cijene su niske i non stop čujemo Youtubere i TikTokere kako ih hvale. Non stop i izbacuju nove proizvode pa se uvijek može nešto isprobati.

 

 

8.Essence
Nisi valjda mislila da nećemo na ovu listu uvrstiti i Essence? Mnogima jedan od najomiljenijih drogerijskih brendova. Cijene su im super pristupačne i mnogima je ovo prvi brend šminke s kojim krenu eksperimentirati i koji koriste kada se kreću šminkati. Mladi ga obožavaju!

šminka makeup jeftina šminka dobra šminka kvalitetna šminka drogerijska šminka makeup brendovi jeftini a kvalitetni

Još vijesti