Galerija Kendall Jenner na Met Gali Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 2 +4 Kendall Jenner - 3

Sigurno ne bi nikada pogodila da je Kendall na Met Galu došla s punim licem drogerijske šminke. Njena je vizažistica objavila fotke Kendalline šminke i popisala sve proizvode koje je koristila na njoj.

Još samo jedan dokaz u nizu da je drogerijska šminka itekako dobra. Samo zato što je neki puder puno skuplji ne znači nužno i da je puno bolji. U drogerijama se skrivaju pravi biseri, samo ih treba pronaći. Svaki brend ima neke! Kendall Jenner je na ovogodišnju Met Galu došla sa šminkom koja je bila isključivo drogerijska i to je bilo sve od jednog brenda.

Selena Gomez Proširila se fejk fotka Selene Gomez s Met Gale – postala je ludo popularna, a Selena nije ni bila tamo

Vjerojatno je imala suradnju s njima, ali činjenica da je uopće pristala doći na najveći modni događaj godine s punim licem njihove šminke govori dosta. Svi proizvodi koje je imala na licu su od L'Oreala. Njena je vizažistica objavila fotku sa šminkom iz blizu i popisala svaki proizvod koji joj je stavila na lice. Ako si se pitala koji ruž nosi, koju maskaru ili koje rumenilo, sada možeš saznati.

 

 

Rekla je i da joj je inspiracija bila šminka iz 70-ih, točnije lookovi kakve su tada nosili modeli, a posebno je na Kendall htjela staviti u fokus oči. Sve u svemu, Kendall je izgledala super i šminka joj je bila jednostavna, a opet glamurozna. Mary Phillips, Kendallina vizažistica za Met Galu, napisala je čak i točne nijanse svakog proizvode koje je koristila. I naravno, na trepavicama joj je bila legendarna Telescopic Lift maskara.

 

 

Ukoliko se i tebi svidjela šminka koju je nosila Kendall Jenner ili neki dio njenog izgleda, sada znaš kako ga postići!

Odjevne kombinacije s Met Gale 2023: Što su nosile Kardashian sestre i kako je Rihanna opet ukrala show Kendall Jenner i Billie Eilish Dua Lipa Cara Delevingne +20 Kendall Jenner

Kendall Jenner met gala 2023 šminka Proizvodi vizažistica što je koristila makeup Brend drogerijska šminka

Još vijesti