Šminka

Nude kombinacija na usnama je mnogima favorit i ona kombinacija koju će odabrati u 9 od 10 slučajeva. Super izgleda, ide uz sve odjevne kombinacije i uz sve prigode – od svečanih do svakodnevnih.

Povremeno ćemo staviti na usne neku drugu boju, ali većinom će to ipak biti nude. Najpopularnija nude olovka za usne, ona od Rimmela u nijansi „Capuccino“ je svako toliko rasprodana. Svi ju žele jer je tako savršena. E pa, sada ti donosimo još neke nude kombinacije za usne koje su jednako dobre, a do kojih ćeš možda lakše doći jer nisu svi toliko ludi za njima.

Ruž za usne Svi su ludi za Charlotte Tilbury ružem u nude nijansi - ALI postoji čak 5 jeftinih ruževa iste te boje

Nisu rasprodane ne zato što nisu odlične, već zato što nisu viralne i mnogi ih niti ne dožive. Imamo jednu kombinaciju koja je s drogerijskim proizvodima i jednu koja je s mrvicu skupljim proizvodima. Pa krenimo s ovom drogerijskom.

 

@anifetoupeva My fave drugstore nude lip combo 🫶🏻 #makeup #lipcombo #drugstoremakeup #nudelipcombo ♬ original sound - Anife

 

Umjesto Rimmel olovke, baci oko na dio gdje stoji L'Oreal kozmetika i potraži njihovu Riche Matte olovke. Ona u nijansi 114 pod nazivom „Matte-ing Call“ je savršena nude olovka. Olovka je kremasta i lijepo se nanosi, ali kada ju staviš, ne moraš se brinuti da će se razmuljati. Ova je TikTokerica pokazala na ruci da kada staviš liniju s njom, ne ide nigdje. Dodala je i Maybelline ruž. Zove se Cream Lipstick i nijansa je 920. Odlično paše uz ranije spomenutu olovko, pogotovo ako voliš da je obrub nešto tamniji od boje na usnama. A sada skuplja varijanta.

 

@anifetoupeva Replying to @stephanieg077 @maccosmetics stripdown liner & creme d’nude lipstick, @Dior lip maximizer shade 103 #lipstick #diorbeauty #lipliner #lipcombo #nudelip ♬ original sound - Anife

 

Ista je djevojka podijelila i skuplju opciju za savršene nude usne. Iako se ne radi o super luksuznim brendovima, nije ni toliko drogerijsko. Koristila je MAC olovku za usne i ruž te Dior sjajilo. Koristila je olovku u nijansi „Stripdown“, a ruž u nijansi „Creme D'nude“. Sjajilo je Dior Lip Maximizer u nijansi 103.

 

 

Ako ti treba nude kombinacija koja je sigurno dobra ili ti treba nova jer proizvoda koje inače kupuješ više nema, neka od ovih dvije bi ti mogla postati nova omiljena. Obje izgledaju odlično, a koju ćeš odabrati ovisi samo o tome koliko novaca trošiš na šminku.

Šminka Savjeti za šminkanje za cure s tankim usnama – uz ove ćeš ih trikove učiniti vizualno većima

šminka makeup šminkanje nude usne šminka za nude usne nude kombinacije za usne drogerijska šminka mac šminka zamjena za rimmel capuccino

Još vijesti