Šminka Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury je brend šminke za koji svaka ljubiteljica makeupa zna. Možda nemaš ništa njihovo jer su cijene malo više, ali sigurno si čula za olovku za usne u nijansi Pillow Talk o kojoj baš svi pričaju.

Njen brend i proizvode koje izbacuje uvijek prati dobar glas. Jako rijetko, gotovo nikada, nećeš čuti da je netko rekao kako neki proizvod Charlotte Tilbury nije dobar. To se jedino može dogoditi ako netko kupi pogrešnu nijansu ili proizvod koji nije za njegov tip kože. Osim toga, ovaj brend oduševljava na sve strane. Nazvan je po svojoj vlasnici, koja je ujedno i vizažistica. Ima iskustva sa šminkanjem modela za modne piste, ali i sa šminkanjem slavnih osoba. To što se i ona sama bavi šminkanje, može biti razlog i zašto su proizvodi koje radi tako dobri. Sada je za Meccu podijelila nekoliko svojih glavnih savjeta za šminkanje.

Ruž za usne Svi su ludi za Charlotte Tilbury ružem u nude nijansi - ALI postoji čak 5 jeftinih ruževa iste te boje

1.Bujne usne

Ne trebaju ti fileri da bi imala bujne usne već samo dobra olovka za usne i highlighter. Charlotte nema ništa protiv precrtavanja usana, dapače, misli da je to jako dobar trik, a i sama ga koristi. Ipak, kako je rekla, kada se usne precrtavaju, treba se ići samo malo iza njihove prirodne linije. U suprotnom neće izgledati dobro. Kada precrtaš usne točno iza linije usana, onda će to izgledati puno prirodnije, a ne kao da imaš tri tone šminke. Uz to, uvijek preporuča i staviti highlighter na vrh gornje usne.

 

 

2.Kako da oko izgleda zategnuto i podignuto

Kada ti oko izgleda izduženo i podignuto, onda i cijelo lice izgleda zategnutije. Ovo je postao popularan način u šminkanju i efekt koji mnogi na različite načine pokušavaju postići. Bitna stvar koja će ti pomoći je korektor. Charlotte kaže da bi korektorom trebala pratiti donju liniju oka i na kraju oka posebno pripaziti da se linija povuče još malo dalje, prema rubu lica. I sve treba oprezno blendati da linija ostane što oštrija i naglašenija. Da bi se oči posebno istaknule, ona voli staviti neku svijetlu šljokičastu nijansu sjenila na kapak, ali i ispod donjih trepavica. Te naravno u kut oka.

3.Nanošenje rumenila

S rumenilom, pogotovo za svaki dan, ne bi trebalo pretjerivati. Objasnila je koliko rumenila po njoj treba za koju priliku. S obzirom da ima tekuća rumenila, objasnila je na tom primjeru. Za svaki dan ga stavlja minimalno – jednu točkicu, za spoj malo više – dvije točkice, a za izlaske u klubove i slična događanja – tri točkice. I uvijek, ali uvijek, rumenilo blenda prema gore, duž jagodica prema sljepoočnicama.

 

 

4.Savjeti za dugačke fluffy trepavice

Ima cijeli proces kako nanosi maskaru. Prvo okrene maskaru na onu ravniju stranu (ako ti to maskara ima) i nanese maskaru tako da trepavice vuče prema gore. Onda voli okrenuti maskaru na onu stranu gdje su dulje četkice i s njima prođe od korijena do vrha trepavica. I na kraju, mrda četkicom lijevo-desno od korijena do vrha trepavica da ih dodatno definira.

charlotte tilbury savjeti šminkanje kako se našminkati rumenilo trepavice precrtavanje usana izražene oči

Još vijesti