Tekući puderi

Trenutno je u centru pažnje tekući puder brenda Makeup By Mario, čiji je vlasnik Mario Dedivanovića, vizažista koji šminka Kim Kardashian. Ipak, taj je puder jako skup i nema ga za kupiti kod nas. Zato ti mi radije preporučamo jeftinije pudere koji su itekako dobri.

U potrazi si za novim tekućim puderom? Na pravom si mjestu! Nova šminka izlazi konstantno i pratiti što je sve došlo je nemoguće, a i nitko za to nema novaca. Čekamo da beauty influnceri isprobaju novitete i da nam otkriju što je dobro, a što ne. Što je dobro u svijetu tekućih pudera? Ovi su se pokazali kao vrijedni pažnje jer su itekako dobri. Neki su noviji, neki su klasici, ali svi su jeftini i prate ih tisuće i tisuće pozitivnih recenzija. Sve se ove pudere isplati isprobati, a koji ćeš ti odabrati ovisi o tvom tipu kože i stvarima koje tražiš od pudera, jer ne žele svi isti efekt.

1.NYX Born to Glow
Ako želiš sijati i ne biti ni malo mat, onda je ovo nešto što moraš isprobati. Nema veliko prekrivanje, već daje prirodniji izgled i koža s njim izgleda zdravije. Jedino pazi da prije nego što ga namažeš na lice, staviš majicu koju planiraš nositi, jer bi ti mogao ostaviti mrlje na njoj.

 

 

2.Catrice True Skin
Društvene su mreže brujale kada je izašao, a dok je neke oduševio, druge je totalno razočarao. Sve ovisi o tome kakav puder želiš. Ovaj ima prilično dobro prekrivanje i što je bitno – ostaje na koži cijeli dan. Zbog svega toga, može izgledati loše na suhoj koži jer će naglasiti sve suhe dijelove.

 

 

3.L'Oreal Infallible
Ovaj je puder navodno dobar za sve tipove kože. Lagan je na koži, a ipak da dobro prekrivanje. Ako ga staviš s beauty blenderom, koža će ti izgledati kao da si stavila filter preko nje i u stvarnom životu.

 

 

4.Maybelline Fit Me
Ovo je jedan od pudera koji je postao legendaran. Ima različite verzije pa pazi koju kupuješ s obzirom na svoj tip kože. Definitivno ima dobro prekrivanje, ne moraš se bojati da će ispod njega bilo što vidjeti.

Šminka Drogerijska šminka je zakon: Top 10 jeftinih proizvoda koji ne prestaju oduševljavati

5.e.l.f. Flawless Finish Foundation
Ujednačit će ti ten, ali i dalje izgledati prirodno na koži. Ako ti jedan sloj nije dosta, možeš dodati još jedan i izgledat će i dalje dobro. Prekrit će sve što treba, samo dodaj dodatan sloj ako prvi nije dosta.

 

 

6.Wet N Wild Photo Focus
Puno jeftiniji od mnogih, pa nemoj očekivati čuda. Za tu cijenu koju ima radi prilično dobar posao. Imaj na umu da je to matirajući puder pa će najbolje pomoći onima s masnijom kožom, dok će za one sa suhom biti užas.

7.Milani Conceal + Perfect
Proizvod koji možeš koristiti kao korektor ili kao puder. Milani je sada već neko vrijeme dostupan u našim drogerijama, a ako ga još nisi isprobala, kreni s ovim proizvodom. Isplati se!

 

 

8.The Ordinary Colours
Nažalost, ovaj puder izlazi iz prodaje ove godine, ali za sada ga još ima i stigneš ga isprobati i opskrbiti se. Odličan je za one koji žele postići prirodan izgled i samo staviti jako tanak sloj pudera koji će pomoći ujednačiti ten. Slabo prekrivanje, ali idealno za makeup trendove koji su sada aktualni.

9.Neutrogena Hydro Boost
Imamo tu i jedan puder za koji možda niti ne znaš da postoji. Neutrogena je poznata po svojim kremama i gelovima za umivanje, ali ovaj je puder zvijezda njihove makeup kolekcije. Prate ga toliko dobre recenzije! Ljudi su u nevjerici koliko je super i kako lijepo sjeda na kožu.

Korektori Jeftino ne znači loše! Korektori koji su jeftini, a rade posao bolje od onih skupih

tekući puder drogerijski tekući puder jeftini dobri najbolji tekući puderi u hrvatskoj šminka

Još vijesti