Slika nije pronađena

Nažalost, nisu svi sretnici koji ispadaju savršeno na fotkama bili našminkani ili ne, a najgore je kad uložiš puno truda u svoj izgled, a svejedno ispadaš loše na fotkama – saznaj koji je razlog tome...

Koliko vam se puta dogodilo da vam se čini da ste se savršeno našminkali, odlučite to ovjekovječiti fotografijom kad odjednom - razočaranje. Ispali ste onako kako nimalo niste očekivali. Krivac za to su pogreške u šminkanju, a Diva.hr za vas ističe koje su to greške:


1. Prematirano lice
Prematirano lice izgleda dosadno pa je puder bolje raspodijeliti isključivo na ključne točke lica - sredina čela, brada, nos i ispod očiju jer će se time postići prirodniji izgled

2. Instagramske obrve
Pretjerano oblikovane obrve nigdje ne izgledaju dobro pa tako ni na fotografijama. Počešljajte ih, učvrstite te popunite rupe - to će biti dovoljno jer će izgledati prirodno, a njegovano, piše Diva.hr.


via GIPHY


3. Previše sjaja

Sjaj na licu je poželjan, no tanka je granica između lijepog sjaja i masnog izgleda.Highlighter je dovoljno postaviti na jagodice, a treba izbjegavati sredinu obraza i čelo.

4. Nedovoljno brige oko trepavica

Najveći razlog umornog izgleda leži u trepavicama. Kratke i ravne trepavice daju očima umoran izgled pa bi bilo poželjno koristiti uvijač za trepavice i kvalitetnu maskaru koja će ih malo produžiti.

Jeste li se našle u nekoj od ovih grešaka?


Foto: Giphy/ Freepik

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Objavljivanje fotke na Instagramu je mukotrpan posao! Ovih 8 stvari svi radimo prije same objave

Njegov Instagram gori od super fotki! 19-godišnji fotograf otkrio nam je kako okinuti super fotku i još puno svega

[FOTO PROJEKT] Jeste li vi ovako drastični? Pogledajte razliku između ovih prije i poslije fotki

šminka greške popravak make up instagram savjeti svaštara

Još vijesti