Galerija Komadi u trendu za maturalnu Haljina s jednom naramenicom Cvjetna haljina +6 Ružičasto odijelo

Proljeće i toplo vrijeme nam je stiglo, a s njime i razne obaveze te nove stvari na koje se moramo fokusirati. Uz to dolazi i kraj školske godine koji maturantima označava dvije stvari, a to su norijada i maturalna večer. No, sigurni smo da nisu sve cure nabavile svoju odjeću koju će obući na maturalnu.

Mnogi maturalnu večer smatraju kao jednu od najbitnijih večeri u životu. To je istina s obzirom na to da time zaokružiš kraj srednjoškolskog obrazovanja, ali moramo priznati kako nije maturalna nije toliki big deal kakav se čini. No, ipak svi žele zablistati u toj jednoj večeri, ali smo sigurni da neki još uvijek ne znaju što žele obući. Upravo zbog toga smo izdvojili one haljine, ali i odijela koja su trenutno u trendu i koje će se nositi ove godine, a da su idealne za maturalnu večer! Među njima, svaka cura može pronaći nešto za sebe, a to sve pogledaj u galeriji iznad.

Hack za cure s većim grudima Problem koji imaju cure s većim grudima: Kada ne možeš dobro zakopčati majicu ili haljinu napravi OVO

Pamela Anderson frizura Frizura slavne glumice postala je najtraženija ovih dana [FOTO]

 

 

 

Maturalna večer maturalna haljina trend 2022. godina maturalna