Odjevna kombinacija

Ako i ti imaš problem da ne znaš što obući, stiže pomoć. Imamo prijedloge 5 odjevnih kombinacija koje možeš nositi sljedeći tjedan od ponedjeljka do petka. Možeš ih rekreirati da budu identični ili se samo inspirirati s ovim outfitima.

Trebaju nam odjevne kombinacije u kojima nam neće biti hladno, ali i da i dalje izgledamo dobro. Jedna od opcija su slojevi. Možeš dodati nekoliko slojeva odjeće da to i dalje izgleda dobro i kao da je modni izbor, a ne samo nešto što ti je potrebno da se ne bi smrznula. Dok čekamo da se temperature malo podignu, nosimo još prave zimske outfite. Pogotovo je bitno dobro se zabundati ako krećeš negdje već rano ujutro! Ovo je 5 odjevnih kombinacija koje možeš i ti nositi sljedeći tjedan.

Ponedjeljak: Suknja i visoke čizme

 

 

Kombinacija suknje i visokih čizmica je idealan recept za zimske mjesece kako izgledati dobro, a da ti i dalje bude toplo. Bilo kakva suknja može ići u ovakvom outfitu, a preko nje samo dodaj svoj omiljeni pleteni pulover. Tako jednostavno, a tako dobro.

Utorak: Komplet trenirka

 

 

Ni ne mora biti „službeni“ komplet. Možeš samo spojiti hoodicu i donji dio trenirke koji su iste boje – ne moraju čak niti biti identični, već i u različitim nijansama. Izgledat će dobro i može se činiti kao komplet. Idealan outfit za dan kada imaš tjelesni.

Stilovi odijevanja Još uvijek nemaš svoj stil odijevanja? Možda te inspirira neka od 8 trenutno najpopularnijih estetika

Srijeda: Majica i košulja

 

 

Nekada tako jednostavne stvari mogu izgledati jako dobro. Plus je i što ćeš imati dva sloja odjeće na sebi pa će ti biti i toplije. Bilo kakva košulja i preko majica mogu izgledati dobro, samo ostavi košulju da visi ispod majice da ne izgledaš preozbiljno.

Četvrtak: Suknja s košuljom

 

 

Nastavljamo se družiti s košuljom i u četvrtak, samo u malo drugačijem izdanju. Obično nosimo suknje s puloverima preko zime, a ovaj put možeš malo promijeniti stvari i dodati na suknju košulju.

Petak: Dolčevita i pletena majica preko – u tvojim omiljenim bojama

 

 

Hoće li u tvom slučaju biti pastelne nijanse ili će biti crne i tamne boje? Ili totalno šarene? Bež nijanse? Svaka je opcija dobra! Dolčevita i pletena pomalo oversized majica preko nje mogu izgledati dobro zajedno, a tebi će biti super toplo!

Majice dugih rukava koje će ti odjevnu kombinaciju učiniti zanimljivijim: 20 majica koje ne nosi svatko Patricia Vodopija Majica Asos Designe Majica Asos Designe +17 Majica Miss Selfridge s Asosa

outfiti odjevne kombinacije Moda modna inspiracija ideje što nositi što obući? zimski outfiti od ponedjeljka do petka

Još vijesti