Stilovi odijevanja

Pregledaj kakve su sve estetike trenutno popularne i možda ti neka zapne za oko toliko da poželiš sebe vidjeti u njoj. Popularne su u modnom i beauty svijetu, a lako svaka postane i stil odijevanja.

Na društvenim je mrežama postalo popularno sve stavljati u okvire neke estetike i svakom načinu odijevanja dati neki naziv. Ako si netko tko nema još uvijek stil odijevanja, nema problema. Nikada nije kasno za pronaći svoj stil, a nekada će se možda i dogoditi da će ti se stil promijeniti kako odrastaš. Kako ćeš se odijevati ovisi u prvom redu o tome u čemu se ti osjećaš najudobnije i što se tebi sviđa. Nemoj birati stil ili svoju estetiku po tome što se nosi. Trendovi ti samo mogu dati ideje i uputiti te u nekom smjeru koji ti inače ne bi niti pao na pamet. Izdvajamo ti 8 estetika koje su trenutno jako popularne.

1.Mob wife

 

 

Estetika koja je trenutno posvuda i na svom je vrhuncu popularnosti. Kako izgledati kao žena mafijaša? Treba ti tamna odjeća, obavezno bunda, životinjski uzorci i sunčane naočale. Od modnih dodataka se ne smije zaboraviti staviti niti zlatni nakit, što više to bolje u ovom slučaju.

2.Coastal grandma

 

 

Možeš se odijevati i kao bakica s obale. I to ne bilo kakva bakica, već kao bogata bakica. U ovoj se estetici nose udobni, casual, komadi odjeće, kao i minimalistički komadi u neutralnim bojama. Široke košulje, prugice, traperice ravnog kroja, šeširić, vestica na gumbiće…to su neki od komada koji su dio ove estetike.

Stil odijevanja Koji bi trebao biti tvoj stil? Cure otkrivaju koji je baš za njih po tome kako se zovu

3.Y2K

 

 

Stil koji slavi 2000-e godine. Miks je stilova iz 90-ih i 2000-ih. Nose se široke traperice, kratki topići s nekim motivom ili natpisom, niski struk i glomazne tenisice. Pogledaj samo kako se odijevaju likovi u filmovima iz 2000-ih godina i to je to. Traper na traper, ružičasta boja, ogrlice s velikim privjescima, chokeri…

4.Cottagecore

 

 

Imamo na listi i jednu estetiku koja će biti savršena za cure koje vole nositi haljine i cvjetni uzorak. Za tebe je kao stvorena „cottagecore“ estetika. Ona uključuje slatke ljetne haljine koje su lepršave, cvjetni uzorak, svijetli traper, široke hlače, oversized džempere, pastelne nijanse ili romantične komade s primjerice širokim rukavima.

5.Dark Academia

 

 

Kada je jedina stvar koju znaš da želiš u svom stilu tamne boje, onda je možda „dark academia“ nešto što trebaš bolje proučiti. Odjeća u crnoj i drugim zagasitim bojama je glavna u ovoj estetici. Nose se i dolčevite, karirane suknje, sakoi, košulje ispod majice, kratke tenis suknje ili suknje A kroja.

6.Soft girl

 


 
Ženstveno, slatko, djevojačko – to su tri riječi koje najbolje mogu opisati ovaj stil. Prevladava ružičasta boja u svim nijansama! Prolaze i bijele i bež nijanse, kao i sve druge svijetle i pastelne boje. Važno je izgledati slatko i imati elemente ženstvenosti.

 

Moda Kako pronaći svoj stil odijevanja? Trebaš proći ovih 5 koraka i na kraju ćeš ga imati

7.Old Money

 

 

Elegantno, luksuzno, ženstveno, bez da bude previše napadno i sexy. Ovo je estetika koja će se svidjeti onim curama koje žele izgledati ozbiljnije. Košulje, neutralne boje, hlače širokih nogavica, odjeća koja nije ni preširoka ni preuska, naglašavanje struka…idealna osoba na čiji stil možeš baciti oko je Sofia Richie.

8.Vintage

 

 

Odijevati se u stilu iz prošlih vremenskih razdoblja je još jedan stil odijevanja koji je sve popularniji. Pogledaj stare fotke i vidi kako su se cure odijevale u pojedinim razdobljima i vidi je li to nešto što ti se sviđa. Odjeća koja izgleda vintage se može pronaći lakše nego što misliš.

pronaći svoj stil modne estetike modni stilovi danas popularni inspirirati se pronalazak stila kako se odijevati Moda

Još vijesti