Slika nije pronađena

Zara je mnogim curama jedna od omiljenih destinacija za shoppingiranje. Imaju toliko različitih stvari i vrlo često mijenjaju ponudu pa kada god dođeš, sigurno ćeš pronaći nešto novo.

Ako ne voliš Zaru i misliš da je loša, onda ovo nije članak za tebe. Ako ipak voliš Zaru i redovito kupuješ u njoj, onda itekako trebaš čuti savjete koje je otkrila bivša zaposlenica ovog dućana. Ona ipak zna najbolje kako tamo stvari funkcioniraju, stvari koje mi obični kupci nema šanse da znamo. Insajderske informacije nam uvijek svima mogu dobro doći, a čak njih 7 je ova cura podijelila na Who What Wear. Sljedeći put kada ćeš ići kupovati tamo, sjeti se ovih njenih savjeta.

1.Ako nešto što je popularno nisi stigla kupiti – ne brini
Kada je neki komad odjeće u Zari jako popularan i rasproda se, a ti ga nisi uspjela uhvatiti, ne brini, vratit će ga. Zara jako 'sluša' svoje kupce. Kada je nešto veliki hit, onda će kroz neko vrijeme vratiti taj komad, ali s nekom izmjenom. Bit će to to, ali mrvicu drugačije. Sjeti se samo popularne ružičaste haljine koja je bila hit ovog proljeća i ljeta. Rasprodala se kao luda, ali su zato mjesec dana kasnije predstaviti iste takve haljine, samo u drugim bojama.

 

 

2.Ako ne možeš pronaći ono što tražiš, treba ti samo kod tog komada i zaposlenici će ti pronaći
Puno puta vidiš na influencerima ili na web shopu neki komad odjeće koji u dućanu ne možeš pronaći baš nikako. U takvim ti situacijama samo treba kod tj. broj tog komada. U posljednje vrijeme svi objavljuju brojeve uz svaki komad koji nose upravo iz ovog razloga. Kada imaš broj, samo ga trebaš dati nekom od zaposlenika i oni će ti reći imaju li taj artikl i gdje ćeš ga pronaći. Ako im pokažeš samo fotku artikla, neće ti moći pomoći.

Kaputi iz Manga Kaputi iz Manga koji se prodaju kao ludi – 4 modela su se pokazala kao apsolutni hit ove godine

3.Trendovi se rasprodaju brzinom munje – i neće se vratiti
Iako se neki popularni komadi odjeće vraćaju s nekoliko promjena, postoje i stvari koje moraš ugrabiti ili si propustila priliku. Kolekcije u Zari se jako brzo mijenjaju, a kada je nešto u trendu sada i totalno je drugačije i posebno, dobre su šanse da se neće vratiti i da ne smiješ puno razmišljati jer ćeš propustiti priliku. Ako si bila u Zari ovaj tjedan i razmišljaš kupiti ili ne neki komad odjeće, lako je moguće ga već sljedeći put kad dođeš, ne bude.

 

 

4.Ako nema tvoje veličine, pitaj zaposlenike
Postoji skladište u kojem se nalazi još veličina. Nekada se jedan broj jako brzo rasproda i ne stignu napuniti s novim veličinama. Iako nema na izloženom dijelu, zaposlenici bi ti trebali pomoći i ako ih pitaš za određeni komad u drugoj veličini, pogledat će ti imaju li ga možda na skladištu.

5.Ponedjeljkom i četvrtkom dolazi nova odjeća
Tada će doći novi komad i bit će svih veličina. Roba im dolazi ujutro i kroz koji sat je sve spremno! Najgori pak dan je subota, tada je najveća šansa da ćeš izvisiti jer nema tvoje veličine ili jer nema ništa zanimljivo.

 

 

6.Nemoj kupovati skupe brendirane komade, Zara će imati kopije za puno manje novaca
Kada vidiš da neki poznati dizajner ima novu kolekciju i u njoj komade koji su ti predivni, to će najvjerojatnije uskoro biti u Zari. Zara prati modne revije i trendove, a dizajnerske komade koji su posebno hit i koji su popularni naprave u svojoj jeftinijoj verziji.

7.Kupuj ljetnu odjeću na sniženju kada je zima i obrnuto
Na velikim je sniženjima najbolje razmišljati nekoliko koraka unaprijed. Kada je veliko sniženje u zimi, tada će biti najisplativije kupovati ljetne komade, a kada je ljetno sniženje, baci oko na zimske komade. Oni će biti najjeftiniji i tu se može pronaći pravih ulova na jako velikim akcijama.

Jesenski outfiti Došlo je vrijeme da nam treba jakna: Top 5 klasičnih modela jakni koje se nose i ove jeseni

zara shopping insajderski savjeti najbolji shopping kupovina u zari bivša zaposlenica

Još vijesti