Galerija Kaputi iz Manga Kaputi iz Manga - 6 Kaputi iz Manga - 5 +5 Kaputi iz Manga - 1

Kvalitetom su daleko ispred kaputa sličnih dućana, a i izgledaju kao da su dizajnerski i puno skuplji – zato svi toliko vole kapute iz Manga. S njima nema pogreške, trajat će ti zimu za zimom.

Kaputi iz Manga su kvalitetni. Puno kvalitetniji od istih u drugim sličnim dućanima. Uz to, uvijek imaju neke super modele, a izgleda da nisu razočarali ni ove godine jer su neki već rasprodani u većini veličina. Pripreme za zimu su krenule, a iako nisu na nikakvoj akciji, ovi su kaputi i dalje izgleda super ulov. Iako izgledaju senzacionalno, ono što je još bitnije je da su stvarno topli.

Jesenski outfiti Došlo je vrijeme da nam treba jakna: Top 5 klasičnih modela jakni koje se nose i ove jeseni

Nisu samo za 'šminku' i pokazivanje na špici. Ne, njih ćeš stvarno i htjeti nositi kada temperature još malo padnu. Prvi model koji ne prestajemo obožavati su teddy kaputi! Kraći, dulji, sasvim svejedno, u njima se osjećamo tako toplo i ugodno.

 

 

Pa ipak, koliko god da su slatki, nisu za svakoga i razumijemo da su nekima malo too much. Oni u potrazi za kaputom koji je klasičnog kroja također su se usrećili u Mangu. Dobar dio kaputa kod njih napravljeni su od vune, što je veliki plus. Kada je kaput od vune, on će biti topliji nego oni od poliestera i drugih materijala. Čak i kada djeluje tanje, bolje grije. Dva modela koja su se izdvojila su predimenzionirani vuneni kaput i dulji kaput ravnog kroja. Jedan za ljubiteljice oversized modela, drugi za cure koje se vole odijevati ženstveno.

 

 

Sve te modele kaputa može pogledati u galeriji iznad! Svi su dostupni i dalje, a ne bi se iznenadili ni ako završe rasprodani u svim veličinama do zime. Trenutno su izgleda baš ovi najveći hit!

H&M outfiti H&M ima najbolju jesensku kolekciju: 10 komada u koje su se ljubiteljice mode zaljubile

mango kaputi zima Moda zimski kaputi najprodavaniji u trendu

Još vijesti