Slika nije pronađena

Svi dućani imaju neke svoje trikove kojima žele utjecati na kupce da potroše čim više novaca upravo kod njih, a iznimka nije ni Zara. Zaposlenici znaju kada je najbolje ići u shopping i najviše uštedjeti, a ova djevojka koja je radila u popularnoj Zari odlučila je pomoći svima da uštede što više.

Trikovi i savjeti su uvijek dobrodošli pogotovo kada je shopping u pitanju, a pogotovo kada je shopping u Zari u pitanju. Nije teško ući u ovaj dućan i ostaviti puno novaca. Kako bi odoljela u trošenju velike svote novaca, ali svejedno obnovila svoj ormar, prati savjete za shopping u Zari koje je otkrila jedna bivša zaposlenica. Nije baš svejedno u koje doba godine ideš u shopping, a ovo su male tajne koje otkrivaju pravo vrijeme za shopping u ovom dućanu.

1. Kao i većina dućana s odjećom, i Zara ima velike rasprodaje 3 puta godišnje: na kraju ljeta, prije Nove godine i na kraju zime.

2. Najniže cijene za vrijeme rasprodaja su tijekom trećeg tjedna. Prvi tjedan popust je otprilike 20-25%, drugi se tjedan popust podiže na 40-50%, a treći tjedan cijene padnu čak i do 70-75%.




3. U Zari kupuj trendy odjeću, a ne osnovne odjevne komade. Zaposlenici i ljudi koji redovito i često kupuju odjeću ovog brenda otkrili su da osnovni komadi – primjerice traperice ili obične majice, nisu najbolje kvalitete i da u drugim dućanima za istu cijenu možeš dobiti bolju kvalitetu. Ali zato odjeća koja je u trendu, ona se isplati kupovati u Zari.

4. Ne kupuj cipele iz nove kolekcije odmah čim kolekcija dođe. Ako ti se neke cipele jako sviđaju, ali ti ovog trene ne trebaju, radije pričekaj period sniženja, jer tada će se vratiti i to s do 50% nižom cijenom.




5. Ponedjeljkom im u dućane dolazi nova i glavna pošiljka odjeće, zato početkom tjedna možeš pronaći kvalitetniju i jeftiniju odjeću.

6. Iako je isti brend, odjeća ima različite cijene u različitim državama. Najjeftiniju odjeću u Zari možeš pronaći u njihovim dućanima u Španjolskoj i Portugalu.


Foto: Freepik – freepik/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

I ti si pala na njih! Devet trikova koje koristi poznati brend ZARA kako bi privukli kupce da potroše što više

Na popularnom tinejdžerskom brendu ekipa 'masno' zarađuje – saznaj kako do nekoliko tisuća mjesečno!

Korištenje moba dok shoppingiraš loše utječe na tebe i tvoj novčanik!

ušteda zara kupovina popusti shopping trikovi

Još vijesti