Galerija Zimski outfit Pleteni pulover iz H&M-a Pleteni pulover iz H&M-a +12 Pleteni pulover iz H&M-a

Bacili smo oko na zimske kolekcije popularnih dućana u potrazi za toplim i lijepim puloverima koje možemo nositi ove zime. Nažalost za naš novčanik, pronašli smo ih i previše. Izdvajamo ti ih 15 iz aktualne ponude dućana.

Kada dođe hladnije vrijeme, u ormaru nam u prvi plan dolazi pletivo. Pleteni puloveri izgledaju dobro i tako su udobni! Obično su širi, mekani i kada ih odjeneš, osjećaš se toplo i ugodno, skoro kao da si u pidžami. Takav je barem osjećaja, iako izgledaš puno sređenije nego da si stvarno u pidžami.

Jesenski outfit Što odjenuti za svaki dan? Donosimo ti ideje za 5 odjevnih kombinacija za sljedeći tjedan

Nema boljeg za hladne zimske dane! U potrazi za pletenim puloverima za ovu zimu, bacili smo oko na ponudu u dućanima. Uvijek je najbolje imati nekoliko klasičnih pulovera u jednoj boji koja se slaže uz ostatak tvog ormara i koje ćeš onda moći nositi sa svim na dnevnoj bazi. Kada imaš njih, onda baci oko i na neke malo drugačije, s motivima ili božićne.

 

 

Običan pulover ne mora biti crne ili smeđe boje koje su tipične za zimsko doba godine. Dućani su puni džempera u različitim bojama i s različitim fora detaljima koji će običnu majicu učiniti zanimljivijom i posebnom. Što se sve nudi? Pogledaj u galeriji iznad 15 pletenih majica koje smo pronašli u aktualnoj ponudi dućana, a koje izgledaju tako dobro i tako toplo.

Zimski outfit Kakve se zimske jakne nose ove sezone, a kakve su izašle iz mode? Donosimo ti kratki pregled!

Moda zimska moda pleteni puloveri tople majice pregled po dućanima ponuda zimske majice džemperi

Još vijesti