Zimski outfit

Nema veze što je zima i što je hladno. I dalje se mogu nositi suknje i haljine i to bez smrzavanja, samo treba znati neke trikove. Imamo 6 ideja kako nositi suknje, bez da se smrzneš – ili da se barem smrzneš malo manje.

Volimo nositi suknje, ali nema šanse da se zbog mode smrzavamo. Tu povlačimo granicu. Kada su neka posebna događanja i kada ideš do odredišta s autom i cijelo si vrijeme negdje unutra, to je totalno druga priča. Ali za svaki dan…ne. Mora ti biti toplo jer osim što smrzavanje nije opcija, nije opcija ni prehlada. Postoje neki trikovi kako se možeš dodatno ugrijati ako nosiš suknju u hladnijim mjesecima. Ima toliko slatkih zimskih i jesenskih outfita sa suknjama, a ovako ih i ti možeš nositi ove godine.

1.Najlonke s plišom s unutarnje strane
Otkriće od prošle godine su najlonke koje s unutarnje strane imaju pliš ili flis, a kada ih se stavi, izgledaju kao super tanke najlonke. Izgledat će dobro, a tebi će biti toplo. Ovakve najlonke danas možeš pronaći u gotovo svim dućanima s odjećom. Spas za hladne dane.

 

 

2.Što više čizme
Čizme do koljena ili iznad koljena trebaju postati tvoja „go-to“ obuća ako voliš nositi suknjice i haljine. Ipak će te grijati više nego niske gležnjače ili tenisice. Što je manje kože otkriveno hladnoći, to bolje.

Zimski outfit Došlo je doba godine za pletene majice: 15 pulovera koje stavljamo na listu želja ove zime

3.Dodaj visoke čarape ili štucne u čizme
Da bi visoke čizme bile još toplije, dodaj u njih tople visoke čarape ili štucne. Neka slobodno vire i malo iznad ruba čizmica, to će cijeli outfit učiniti još boljim, a tebi noge toplijima.

 

 

4.Nosi toplije i/ili dulje suknje
Jedna od opcija je i da pametno biraš suknje koje ćeš nositi. Duži modeli su bolja opcija od minica. Osim dužine, gledaj i materijal. Tanke suknje ostavi za jesen, a tijekom zime biraj one od vune ili od pletiva. Obično će suknje s kariranim uzorcima biti toplije jer je ovaj uzorak tipičan za zimu.

Zimski outfit Kakve se zimske jakne nose ove sezone, a kakve su izašle iz mode? Donosimo ti kratki pregled!

5.Dugački kaput će pomoći
Običan kaput, teddy kaput, bunda, svejedno, samo da je što dulje. Nosi ga zakopčanog i bit će ti lijepo toplo! Ne mora ti kaput niti biti do poda, dobro je i ako je do koljena – pogotovo ako ga nosiš u kombinaciji s visokim čizmama.

 

 

6.Najlonke sa što više deni
Ako ne možeš pronaći najlonke s plišom iznutra ili ti se ne sviđa nositi ih, smeta te unutarnji mekani dio ili imaš bilo kakav drugi problem s njima, nema veze. Druga najbolja opcija je da gledaš da nosiš najlonke sa što više deni. Što imaju više deni, to su gušće i to će biti toplije. Koliko imaju deni, piše uvijek na pakiranju.

zimska moda suknje zimi kako nositi suknje da ti ne bude hladno da se ne smrzneš trikovi savjeti za nositi suknju zimi da ti bude toplo

Još vijesti