Zimski outfit

Inspiriraj se i ti za odjevne kombinacije koje možeš nositi sljedeći tjedan. Ono što je sada bitno je da se toplo odjenemo i da dodamo što više slojeva odjeće na sebe. Ipak, to nije razlog da ne izgledamo odlično!

Možeš izgledati dobro dok si zabundana. Tajna je samo u tome da dodaš slojeve odjeće poput najlonki ispod hlača ili tanke majice s dugim rukavima ispod glavne majice koju nosiš, a ne zaboravi ni potkošulju. Također, sada je lako zimi nositi i suknje ili haljine jer postoje termo najlonke koje su podstavljene i nema šanse da će ti biti u njima hladno. Kada si sakupila sve svoje komade koje ćeš staviti ispod odjeće za dodatnu toplinu, prebaci se na slaganje outfita. Što nositi sljedeći tjedan? Donosimo ti inspiraciju za pet odjevnih kombinacija koje baš svatko može rekreirati sa stvarima iz svog ormara. Svaki ćeš dan izgledati fenomenalno!

Zimski outfit Metoda „5-4-3-2-1“ će ti pomoći da svaki tjedan imaš super odjevne kombinacije – o čemu se radi?

Ponedjeljak: Zimska haljina i visoke čizme

 

 

O outfitima koje nosi Taylor Swift se ne prestaje pričati, a iako nemaš iste stvari u ormaru kao i ona, lako se možeš oblačiti kao ona jer sigurno imaš neku sličnu verziju istih stvari. Pletena zimska haljina i visoke čizme su su idealna kombinacija za hladne dane.

Utorak: Hoodica i uske hlače

 

 

Neke dane samo želimo da nam bude udobno, ali čak i tada možeš izgledati itekako stajliš. Tajice ili uske hlače uz hoodicu i Uggsice – top kombinacija. Dodaj na sve i šiltericu ako ju imaš negdje doma, a obavezno je i da se vide čarape, što je veliki ovogodišnji zimski trend.

Srijeda: Skinny traperice

 

 

Nećemo zaboraviti ni na skinny traperice koje možda nisu najveći hit, ali nikoga to neće spriječiti u nošenju. Uz glomazne gležnjače i neku fora jaknicu izgledat će skroz dobro!

Outfit sa širokim trapericama Nose se traperice širokih nogavica – a zbog ove 4 greške ti ne stoje dobro kao curama s Instagrama

Četvrtak: Dolčevita i ravne ili široke nogavice

 

 

Ostajemo u trapericama, samo promijeni model i uzmi neke sa širim ili ravnim nogavicama i dodaj na njih toplu dolčevitu. Ići će super na tenisice, bilo kakve gležnjače ili čak i glomazne mokasinke.

Petak: Majica s natpisom

 

 

Majice s natpisom su onaj komad odjeće koji je tako običan, a opet tako kul ako ima neki fora natpis. Iskoristi takvu majicu koju ti imaš u ormaru da bi rekreirala jedan od posljednjih outfita Ariane Grande.

Moda outfiti odjevne kombiancije zimski outfiti za svaki dan što nositi inspiracija za outfite od ponedjeljka do petka

Još vijesti