Zimski outfit

Kako iz dana u dan izgledati dobro? Imati super odjevne kombinacije i koristiti različitu odjeću iz ormara, a ne samo jedan par hlača i jednu majicu? Ova metoda će ti pomoći!

Vjerujemo da za ovu metodu odijevanja još do sada nisi čula. Metoda se zove „5-4-3-2-1“, a njen je cilj pomoći svakome da ima odlične odjevne kombinacije za svaki dan i da koristimo različitu odjeću iz ormara – ali i da nam slaganje odjevnih kombinacija ne uzima puno vremena, pogotovo kada si u žurbi ili ideš negdje ujutro i nemaš snage razmišljati i o tome.

Jesenski outfit Ne znaš definirati svoj modni stil? Ova metoda će ti pomoći da saznaš koji je – i oduševit ćeš se

Jedna ju je cura podijelila i objasnila na društvenim mrežama, a u komentarima su se mnogi složili da im je ovo jako korisno. Tko zna, možda ovo postane i tvoj novi način slaganja kombinacija! Što se skriva iza brojeva u nazivu i o čemu se radi?

 

@loveyoumariemuch How to create weekly capsule wardrobes using the 5-4-3-2-1 method 🤍✨ #capsulewardrobe #capsulewardrobestyle #capsulewardrobetips #styletip #styletips #fashionadvice #styleadvice #stylingadvice #fashiontips #fashiontip #howtostyleclothes #stylinghacks ♬ original sound - marie | fashion styling tips

 

Po toj teoriji, na početku svakog tjedna trebali bi izdvojili sa strane odjeću koju ćemo nositi kroz sljedećih pet radnih dana. I tu dolaze u igru brojevi. Da bi izdvojila dovoljno stvari, treba izdvojiti 5 majici, 4 komada za donji dio (hlače, suknje), 3 komada koja se mogu slojevito slagati (poput vestica, sakoa), 2 stvari za nositi po vani (jakne) i 1 par obuće.

 

 

Djevojka koja je objasnila ovu metodu je dodala i da ju svatko može prilagoditi pa eventualno dodati još jedan par cipela, pošto razumije zašto bi mnogima jedan par tjedno bio premalo. Kada izdvajaš komade na početku svakog tjedna, bitno je gledati da se njihove boje slažu, kao i estetike, kako bi ih stvarno mogla i kombinirati.

 

 

Ako možeš te komade nekako izdvojiti od ostatka ormara to bi ti moglo biti od pomoći. Svaki tjedan u rotaciju možeš dodati i neke komade koje ne nosiš dovoljno, a htjela bi ih nositi češće. Ovako ćeš biti primorana pokušati ih nositi. Ako ne ide – znaš da su ti višak u ormaru. Pokušaj jedna tjedan ovu metodu i vidi kako će raditi za tebe.

Traperice kakve nosimo u novoj godini: 20 modela koje smo pronašli u popularnim dućanima Zimski outfit Traperice iz Zare Traperice iz Zare +16 Traperice iz Zare

Moda metoda 5 4 3 2 1 slaganje outfita za svaki dan Modne kombinacije kako slagati outfite odjevne kombinacije

Još vijesti