Paris Hilton i J.Lo

Na crvenom tepihu su uvijek svi sređeni, od glamuroznih haljina do top šminke. Bitna stvar svakog outfita je i frizura. Neki su slavni na ovogodišnjim Grammyjima nosi frizure koje se lako mogu profurait za svaki dan.

Sinoć su održani 65. Grammyji! Jedna od najvećih glazbenih dodjela nagrada koja postoji. Ako je netko pobjednik večeri, onda je to Beyonce, koja je oborila svjetski rekord i postala osoba s najviše osvojenih Grammyja IKADA. To se zove uspjeh! Ipak, sada nećemo pričati o osvojenim nagradama, već o crvenom tepihu. Tamo je uvijek zanimljiva situacija na svakoj dodjeli nagrada. Hrpa je slavnih i njihovih pratnji prošetala sinoć tim tepihom. Neki su izgledali fenomenalno, a neki baš i ne. Jedna stvar koja nam je zapela za oko je da su slavne djevojke imale frizure koje izgledaju dobro, ali i koje se mogu napraviti za svaki dan u našim stvarnim životima. Ne moraju biti samo za crveni tepih. Ovih 7 frizura možeš rekreirati i ti za u školu, za na faks ili za na dejt.

1.Jennifer Lopez: Kosa iza uha i velike opuštene kovrče

 

 

Djeluje glamurozno, ali ovakva će frizura izgledati super i na trapke i džemper. Zalizana kosa iza uha u kombinaciji s većim i opuštenim kovrčama izgleda glamurozno, ali opet i jednostavno. Zbog toga što su kovrče opuštene, brzo ćeš ih napraviti i okej je ako nisu sve jednake.

2.Lizzo: „Mokra“ kosa

 

 

„Wet hair“ je nosila Lizzo, a možeš i ti. Super ideja za dane kada ti je kosa malo masna, ali ti ju se još ne da oprati. Samo natrpaj na nju pjene za kosu i izgledat će super, imat ćeš frizuru i produljiti pranje kose za jedan dan.

Amelie Stanescu Umjesto da opere kosu, sakrila je koliko je masna s bizarnom frizurom - super ideja ili užas?

3.Taylor Swift: Messy punđa

 

 

Taylor je imala jednu totalno ležernu frizuru. Šiške i messy punđa izgledaju kao dobra kombinacija. Čak i da nemaš kratke šiške kao ona, ako imaš malo dulje, možeš ih napraviti s njima što inače radiš i zavezati punđu bez previše truda.

4.Cardi B: Zalizana niska punđa

 

 

Cardi B je nosila zalizanu nisku punđu, još jedna frizura za kosu koja je malo masna. Možeš ju učvrstiti na različite načine, a čim staviš drugačiju gumicu, imat ćeš i malo drugačiju frizuru.

5.Bebe Rexha: Fen frizura

 

 

One dane kada imaš malo više vremena za spremanje, ovo je frizura kakvu možeš nositi, ako želiš izgledati totalno stajliš. Fen frizura je trenutno itekako popularna.

Hailey i Miley Frizure koje se sada nose ako se pita slavne cure – 6 frizura koje zbog njih postaju popularne

6.Paris Hilton: Mala punđica s izdvojenim pramenovima oko lica

 

 

Polu podignuta frizura kao ideja za one dane kada ne bi ni da ti je kosa skroz dignuta, ali ti smeta i želiš ju nekako maknuti s lica. Polu punđa je rješenje za takve dane. Ostavi dva pramena da ti uokviruju lice, a možeš ih ili ostaviti takvima kakvi jesu ili od njih napraviti dvije male pletenice.

7.Kim Petras: Kosa zalizana i prebačena na jednu stranu

 

 

Kim Petras je imala frizuru koja je malo drugačija i nešto što nismo vidjeli na nekom drugom. Nije ništa ekstra, ali izgleda lijepo i malo drugačije. Napravila je razdjeljak na stranu, kosu zagladila i prebacila svu na jednu stranu. Itekako frizura koja se bez problema može nositi za svaki dan.

Frizure Moda ideje za frizure za svaki dan inspiracija za frizuru grammy crveni tepih Slavne osobe

Još vijesti