Amelie Stanescu

Pomaknut ćemo pranje kose kada je god to moguće, jer nekada nam se jednostavno ne da to raditi. Zato smo uvijek u potrazi za frizurama koje će nam pomoći sakriti koliko je masna, a ova je ultimativna frizura.

Koliko ti se ne da prati kosa od 0 do idem staviti 77 špangica na nju da sakrijem koliko je masna? Ako si u ovoj drugoj skupini, onda moraš vidjeti ovu ideju kako sakriti masnu kosu. Na granici je ludosti i super ideje. Obično će nam idealna frizura za takve dane biti visoki zalizani rep.

Slika nije pronađena Kako sakriti da ti je kosa masna? Napravi neku od ovih 9 frizura i problem riješen

Nitko nema pojma jesi li ju namjerno zagladila gelom ili ti je kosa toliko masna da ti gel nije niti trebao. Ova je cura bila na trećem danu od pranja kose i iako ju je trebala oprati, nije joj se dalo i odlučila ju je sakriti neobičnom frizurom. Stavila je na glavu 77 špangica. Da, dobro si pročitala, čak 77! I jednu 'Dior špangicu' da da frizuri ono nešto. Kako to izgleda? Ne toliko loše koliko bi pomislila!

 

@chez.amelie First hairstyle at @cphfw that took less than 10 minutes #cphfw2022 #cphfw #gestuz #copenhagenstreetstyle #copenhagenfashionweek #copenhagenfashionweek2022 #ameliestanescutiktok #hairtrends2022 #hairstylesummer2022 #fashioninspo2022 #ameliestanescu #berlinfashion #whattowear2022 #hairstylewithclips #clipshairclips #hairclipstutorial ♬ original sound - SweeetTails

 

Djeluje kao puno posla, ali vlasnica frizure je otkrila da joj je trebalo samo 10 minuta da to napravi. Stavila je špangice, pošpricala malo laka da sve stoji i to je to. Frizura izgleda kao da se spremaš prošetati ulicama Pariza kada je Fashion Week, ali nekada se treba izdvojiti. Ovo je jedan od načina. Iako je frizura posebna, ljudi su u komentarima mišljenja da je ovo loša i glupa ideja i da bi bilo puno jednostavnije da je jednostavno oprala kosu. Drugi pak kažu da frizura izgleda kao da ju je radilo dijete od 5 godina. Ima i onih oduševljenih kojima se sviđa. Reći ćemo da definitivno nije za svakoga, ali kome se sviđa, treba mu samo 70ak špangica i može ju probati napraviti.

Kosa Tek si ju oprala, a ona je drugi dan već masna: 5 savjeta za masnu kosu koji su pomogli najvećem broju cura

masna kosa neoprana kosa Frizura sakriti da je masna posebna frizura Moda Kosa

Još vijesti