Frizure s trakom za kosu

Traka za kosu je postala hit modni dodatak. Izgleda dobro, ne treba dugo da se složi frizura, a i može sakriti ako ti je kosa na korijenu malo masna. Pogledaj nekoliko ideja kako nositi traku i kakve sve frizure možeš s njom napraviti.

Traka za kosu ti može pomoći da napraviš neke baš lijepe frizure koje će biti i jako brzo gotove. Idealna je za one dane kada baš i nemaš vremena za spremanje, ali svejedno želiš izgledati skockano. Čak i ako ti je dosadila frizura koju inače nosiš, traka će ti pomoći napraviti nešto novo.

Curtain šiške Frizure koje će ti podignuti cjelokupni izgled: Uz ovih 6 ćeš u trenu izgledati kao da imaš više stila

Ne moraš uopće imati talenta za slaganje frizura. Uz sve to, volimo trake i jer izgledaju dobro na sve one obične svakodnevne kombinacije kakve većina nosi. Bilo da si u trenirka ili hoodica izdanju, kao i ako si u trapkama i majici, ovakve će frizure ići na sve. Jedna je TikTokerica podijelila načine kako ona nosi traku i iako su dosta slični, opet su i različiti.

 

@daisy.wolanski 💌 pt. 3 #headband #hairtutorial #hairstyle ♬ Paro - Speed Up TikTok - Nej'

 

U jednom je videu pokazala čak 4 načina kako nositi traku, a na početku je pokazala i sve svoje trake. Kakvu ćeš ti koristiti, možda je najbolje procijeniti po tome koje ti je boje kosa. Ako imaš tamnu kosu i staviš crnu traku, ona se neće toliko vidjeti i dolaziti do izražaja. Sve one trake koje su zemljanih tonova su igranje na sigurno jer će dobro stajati gotovo na svima. Uz četiri frizure koje je pokazala u tom videu, snimila je još jedan gdje je pokazala dodatnu frizuru za sve one kojima je dosadio običan način nošenja ovakve trake.

 

@daisy.wolanski 💌 #headband #hairtutorial #hairstyle #vday #valentinesday ♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

 

Malo je najobičniji način upgrejdala tako da je umjesto dva pramena naprijed, napravila dvije pletenice na sredini glave. Slatka ideja! Traka za kosu može biti fora detalj o kojem još možda nisi razmišljala, ali kada vidiš sve ove frizure, mogla bi početi.

Frizure za tanku kosu Frizure s kojima ćeš prevariti sve oko sebe: Zbog ovih se neće vidjeti koliko ti je kosa tanka

Frizure traka za kosu kako nositi traku za kosu ideje za frizuru za svaki dan Moda inspiracija za frizuru u trendu

Još vijesti