Štikle vs. tenisice

Možeš imati pun ormar odjeće i pun ormarić obuće, ali ako nemaš neke osnovne stvari i klasike koji idu na sve, uvijek će ti nešto nedostajati. Tek kada imaš osnovu, počni širiti svoju kolekciju, a ovo je osnova kada su u pitanju cipele.

Cure slijedi stereotip da obožavaju obuću i da uvijek imaju previše cipela. Za neke je to istina, za neke baš i nije. Ipak smo svi različiti i dok neki sakupljaju cipele, neki sakupljaju torbice, a treći parfeme ili lakove za nokte. Svi imamo onu jednu stvar na koju smo slabi i čijih primjeraka imamo previše, i toga smo svjesni. Cipela ti zapravo uopće ne treba puno. Ako ih obožavaš, onda je to druga priča. Ako nisi jedna od velikih ljubiteljica cipela, tvoja kolekcija zapravo uopće ne bi trebala biti velika kako bi imala sve što ti treba. Kako ćeš odrastati, tako će se mijenjati i obuća koju nosiš. Sada, svu obuću možeš svesti na ovih 6 parova cipela i imat ćeš sve što ti treba.

1.Cipele na petu u nekoj neutralnoj boji

 

 

Neće ti trebati često, ali za sve neke posebne i svečanije događaje, poslužit će ti iste cipele na petu. Kako bi ih mogla iskoristiti što više puta, a ne gomilati štikle koje ne nosiš, je da ih kupiš u nekoj neutralnoj boji poput bijele, crne ili bež. Tako će ići uz baš svaki outfit koji nosiš. I obavezno gledaj da to budu neke koje imaju deblju petu jer će ti u njima biti lakše hodati.

2.Fensi natikače

 

 

Ljetna obuća koja će ti puno puta dobro doći. Svi po doma nosimo natikače, ali dobro je imati i jedan par koji će ti biti za po vani. Kada kažemo „fensi“ ne mislimo na neke na petu, optočene dijamantima ili tako neka čudesa. Već običnije kožne koje idu i na haljine i na hlače i možeš u njima lako hodati. Dakle, bez pete. Ljetna obuća koja je čak i praktičnija od sandala. Osim što ih je lakše obući, manje su šanse i da će te nažuljati.

Kupovina cipela Imaš hrpu obuće, a uvijek nosiš isto: To je zato jer radiš neku od ovih 7 greški kada ju kupuješ

3.Chunky gležnjače

 

 

Jedne čizme koje su ti dovoljne za jesen i zimu su chunky gležnjače. Preživjet će i kišu i snijeg, a neće ti u njima biti niti prevruće čak ni na jesen kada je ipak mrvicu toplije nego u prosincu. Idu na sve! I uvijek su u modi. Idealno.

4.Bijele kožne tenisice

 

 

Bijele kožne tenisice su bezvremenske. Koje god boje da ti je odjeća, ovakve će tenisice ići dobro na njih. Uz to, mogu biti za sva godišnja doba – čak i za zimu dok nema snijega. Tenisice koje ćeš sigurno nositi dobar dio godine. Bijele izgledaju puno bolje nego crne i pašu na više stvari.

Tenisice Tenisice koje neće tako skoro izaći iz mode: 7 modela koji samo postaju sve popularniji

5.Ravne cipele – balerinke ili mokasinke

 

 

Ovisno koliko si girly djevojka, ovo može biti nešto što ti treba – ili nešto što ti ne treba. Za proljeće/jesen mogu biti jedna od opcija. Nije naodmet imati nešto uz tenisice što možeš nositi u istim situacijama, pogotovo za one dane kada se želiš srediti malo više nego inače. Ravne cipele su super za to, a koji ćeš model odabrati, ovisi o tvom stilu.

6.Sportske tenisice

 

 

One jedne tenisice za sve situacije kada ideš u prirodu, do dućana, prošetati psa, u shopping ili na kavu s frendicom, a ne da ti se previše spremati. Sportske su tenisice i super udobne pa ti mogu dobro doći i kada te neka nova obuća nažulja.

cipele obuća klasici treba imati u ormaru osnova cipele koje ćeš najviše nositi bezvremenske za sve prigode

Još vijesti