Suknje u kombinaciji s cipelama

Ljeto je vrijeme kada se zaista treba poigrati s modnim komadima i bojama. No, kod nekim kombinacija treba bolje pripaziti jer ne odgovaraju sve suknje svakoj vrsti obuće. Ove 4 su ipak idealna kombinacija!

Ako si ti onaj tip cure koja obožava nositi suknje, onda moraš znati da ne odgovaraju svi modeli svakoj vrsti obuće, piše Who What Wear.  Neke suknje su baš stvorene za nisu obuću, dok drugima ne odgovara gotovo ništa osim štikli, bile one visoke ili niske. Zato provjeri koje su to 4 kombinacije suknji i cipela, a da su zaista idealne jer s njima jednostavno ne možeš pogriješiti!

1.Midi suknja i niske sandale

 

 

Midi suknja je idealan za niske sandale ili neke ljepše japanke. Dobivaš casual modnu kombinaciju zato jer su sandale niske, a opet možeš unijeti i dozu elegancije zahvaljujući raznim modelima midi suknji koje odgovaraju tim sandalama!

2.Svilena suknja i tenisice

 

 

U zadnje vrijeme su ekstra popularne svilene suknje u kombinaciji s tenisicama. Cure ih kombiniraju na različite načine i dokazuju kako se može spojiti svila, koja je elegantnija, sa sportskim tenisicama.

3.Kratka suknja i niske sandale

 

 

Kratka suknja izgleda odlično i s visokim i s niskim sandalama, ali ako ne želiš da ti bude nespretno kretati se s obzirom na to da je suknja kratka, odaberi niske sandale. Osim toga, outfit će na kraju izgledati preslatko i nećeš davati dojam kao da si se jako sređivala.

4.Pencil suknja i sandale na malu petu

 

 

Pencil suknja je ipak najbolji izbor uz malu petu jer joj ona najviše laska. Za ljetne kombinacije ju možeš odlično isfurati sa sandalama koje imaju malu petu, ali opet dovoljnu da ti izduži noge.

Odjevna kombinacija Inspiracija za odjevne kombinacije s minicama: 5 ideja kako ih nositi na trendi način

Proljetni outfit Greške koje radimo kada nosimo kratke suknje – ovih 5 unište cijeli izgled

Moda suknje cipele sandale Ljeto ljetna odjeća obuća

Još vijesti