Tenisice

Tenisice su obuća koju većina nosi kroz sva godišnja doba – jer osim što su udobne, idu dobro na većinu stvari koje imamo u ormaru. I dok se trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju, ovi modeli tenisica neće tako skoro otići nikuda.

Tenisice se ne kupuju da bi ih nosili samo jednu sezonu i onda spremili na tavan da skupljaju prašinu jer se sada više takve ne nose. Kada su neke u trendu, onda su u trendu i neko vrijeme ne odlaze nikuda. Čak i da su izašle iz trenda, koga briga! Ako su neki klasični model, mogu se nositi uvijek. Riskiraš jedino ako kupiš neke totalno drugačije i neobične, ali s ovim modelima sada ne možeš pogriješiti. Nosile su se ove godine, a nosit će se i sljedeće godine. Njima popularnost raste i ne odlaze tako skoro iz mode.

1.Adidas Samba

 

 

Bella Hadid je ranije ove godine proslavila Adidas Samba model. Iako se ne radi o nečem novom, već o tenisicama koje su tu godinama, sada su se vratila pod svjetla reflektora. Sve ih više cura počinje nositi. Imaju retro vibru zbog koje se odvajaju od ostalih.

Jesenski outfiti Kakve se niske čizmice nose ove zime? Baci oko na 6 modela koji su trenutno najpoželjniji

2.New Balance 550

 

 

New Balance se pokazao kao brend tenisica koji misli ozbiljno i koji se ugurao među najpopularnije brendove tenisica danas. Model 550 je još davno dizajniran sa svrhom da budu tenisice za košarku, ali ta je ideja propala. Ipak, svejedno su totalni hit, samo ih se ne nosi u sportske svrhe, već kao tenisice za svaki dan.

3.Converse visoke platnene crne

 

 

Neki su modeli tenisica klasici i nikada neće izaći iz mode i svako malo se nose. Obične crne visoke Conversice su pun pogodak za proljeće i ljeto. Nose se uvijek, a iznimka neće biti ni sljedeća godina.

4.Tenisice koje izgledaju kao za planinarenje

 

 

Kao tenisice koje se sve više nose spominju se one koje izgledaju kao da su za planinarenje. Full sportske, s dobrim đonom i neobičnim izgledom koji neće biti za svakoga. Iako izgledaju kao za planinarenja i dugačke šetnje, one se počinju sve više nositi i uz svakodnevne outfite.

5.Chloe Nama

 

 

Sada je na redu jedan neobičan model. Luksuzni brend Chloe je predstavio model Nama koji je karakterističan po vrlo naglašenom i neobičnom đonu. Izgledaju udobno, a pitanje je samo vremena kada će slične modele početi izbacivati i jeftiniji brendovi, jer original si ne može svatko priuštiti.

Jesenski outfiti Jedne čizme, bezbroj odjevnih kombinacija: Gležnjače koje izgledaju dobro uz apsolutno SVE

6.Futuristički modeli

 

 

Što više neki model izgleda futuristički, to bolje. Balenciaga je u posljednje vrijeme brend koji izbacuje takve modele tenisice, a koje onda ostali brendovi kopiraju i rade svoje verzije. Izgleda da s tim neće stati i da će sljedeće godine nastaviti svi nositi neobične modele oko kojih su uvijek podijeljena mišljenja.

7.Nike Air Force 1

 

 

I za kraj, mnogima i dalje omiljen model, a nosi se već godinama. Nike Air Force 1 ne izlaze iz mode. Iz godine u godinu su na vrhu najpopularnijih tenisica koje se nose, a taj se trend nastavlja i dalje. Ne čudi jer izgledaju super i idu dobro na sve odjevne kombinacije.

tenisice u trendu Moda ne izlaze iz mode u trendu 2023. sve popularnije

Još vijesti