Essence Lash Princess

Jako puno cura obožava Essencovu maskaru iz kolekcije 'Lash Princess'. Unutar te kolekcije je dostupno 5 različitih maskara, a sada i još jedan novi proizvod za oči koji će razveseliti sve!

Essence je na svojem Instagram profilu objavio vijest koja je razveselila mnoge. Naime, njihova kolekcija proizvoda za oči pod nazivom 'Lash Princess' dobiva novitet. To je razlog zašto se svi toliko tome vesele s obzirom na to da je to jedna od njihovih najpopularnijih kolekcija, a sudeći prema recenzijama djevojaka, i najbolja kolekcija s maskarama za oči. Cijena maskara iz te kolekcije je zaista niska, pa je to jedan od razloga njezine popularnosti, ali ne smijemo zaboraviti na kvalitetu tih maskara koje su mnogima najbolje.

 

 

No, novitet 'Lash Princess' kolekcije je i tuš za oči! Kako su objavili, u pitanju je 'Lash Princess Liner' čiji aplikator je u stilu markera, a to definitivno olakšava nanošenje tuša svim onim curama koje se još nisu dovoljno izvježbale.

 

 

Ovaj tuš još uvijek nije dostupan kod nas, ali kako najavljuju, ovu jesen bi trebao biti u prodaji. Za njegovu zamjenu trenutno možeš pronaći isti tuš iz iste kolekcije, ali samo u smeđoj boji na nekim našim stranicama za prodaju drogerijskih proizvoda.

Maskara za duže trepavice Zbog ove maskare nećeš ni pomisliti na umjetne trepavice – jeftina je, a napravi čudo

Essence setting puder Jeftini Essence puder koji oduševljava: Matira lice i sakriva pore zbog čega ga cure obožavaju

essence essence maskara essence lash princess tuš za oči

Još vijesti