Stavljanje tuša na oči

Stavljanje tuša je najveća noćna mora tijekom šminkanja. Treba ga staviti i onda još učiniti da na oba oka izgleda donekle slično! Ako ti ovo baš nikako ne ide, imamo par trikova koji će pomoći.

U stavljanju linije tušem se možeš izvježbati čak i ako si sada totalni anti talent. Ovo se može naučiti, a ako ćeš ga često stavljati, postat ćeš ona osoba kojoj je to „dječja igra“. Ako još nisi ni blizu tog stupnja i sada ti je stavljanje tuša korak koji radije i preskočiš jer ti uzme previše vremena, a nekada ni tada ne ispadne dobro, onda moraš znati za ove trikove. Oni će ti olakšati stavljanje linije tuša na oči. Šteta bi bilo da ga ne stavljaš samo zato jer je teško. Društvene su mreže i Internet puni raznih trikova koji ti mogu pomoći sa stavljanjem tuša, a sada ti izdvajamo njih 4 od kojih bi mogla imati najviše koristi.

1.Uz pomoć selotejpa

 

@danielllestrada The hack that changed my life tbh #eyeliner #eyelinertutorial #eyelinerhack #wingedeyeliner #wingedeyelinertutorial #wingedeyelinertutorial #makeup #makeuptutorial ♬ original sound - Danielle Estrada

 

Nemoj koristiti običan selotejp, već preporučujemo ljepljivu traku iz ljekarne s kojom se učvršćuje primjerice zavoj. To je ona bijela traka koja nije toliko ljepljiva kao selotejp pa te neće boljeti kada ćeš ju skidati. Samo ju trebaš staviti u pravi položaj i povući liniju uz nju.

Anja Šendo Greške koje radiš, a zbog kojih ti tuš na očima ne ispada dobro – ovo su 3 najčešće

2.Umjesto tuša, koristi olovku, bit će ti lakše

 

@slaybyjess Replying to @zions__zz how to do eyeliner for beginners! #eyelinertutorial #makeuptutorial #easymakeup #simplemakeup #makeupforbeginners #howtodoeyeliner ♬ original sound - Slay by Jess

 

Jedna je cura rekla i da je za početnike bolja ideja uzeti olovku nego tuš za oči. Bit će ti lakše s njom. Možeš uzeti svjetliju olovku pa s njom nacrtati željeni oblik krilca i linije pa onda samo prijeći s tušem preko. Šanse da zezneš su daleko manje.

3.Olovka i povlačenje s prstom

 

@bexcxmpbell I’m obsessed #linerhacks ♬ original sound - Bex

 

Postoji jedan trik koji se širio društvenim mrežama, a koji je za neke radio, za neke nije. Vrijedi isprobati hoće li raditi i u tvom slučaju. Cura je samo stavila točkicu na prst i ona povukla od kapka prema gore i dobila lijepu početnu liniju koju kasnije samo treba povući uz rub oka.

Stavljanje korektora Greške koje radimo kada stavljamo korektor: Zbog ovih 6 ti ne izgleda dobro kao drugim curama

4.Post it papirić

 

@hudabeauty Post it eyeliner hack #hudabeauty #foryou #fyp #xyzbca ♬ Lazy Sunday - Official Sound Studio

 

Jedan trik je i da uzmeš ljepljivi post it papirić i da zalijepiš njega na lice i pratiš liniju kada stavljaš tuš. Ovo će biti dobar trik samo ako šminkaš oči prije ostatka lica. Ako si već stavila puder i sve druge proizvode na lice, onda nije opcija lijepiti bilo kakve stvari po licu da ti ne skinu i dio već stavljene šminke.

šminkanje stavljanje tuša linija tušem eyeliner trikovi lakše staviti tuš za početnike kako povući ravnu liniju tušem

Još vijesti