Zarini parfemi od vanilije

Već i ptice na grani znaju da Zara ima fenomenalne parfeme, a sada su za jesen kolekciju obnovili nekim novim mirisima. Stigla su čak 4 nova parfema, a svi su u temi vanilije.

U Zare diljem svijeta, uključujući i naše hrvatske, stigli su neki novi parfemi. Svake sezone nadopunjavaju ponudu novim mirisima, a sada su stigla čak četiri nova. Ljubiteljice parfema su pohitale do dućana da ih isprobaju i da nam daju svoja mišljenja. Zara je poznata po dobrim parfemima, ali i po tome da nekada ima dupe parfeme skupih dizajnerskih. Njihovi dupe parfemi stvarno budu kvalitetni, mirisom gotovo pa identični, a mogu se pohvaliti i trajanjem na koži. Ukoliko voliš parfeme s notama vanilije, ovo je tvoj sretan dan. Ili nesretan – jer nećeš znati koji od ova 4 parfema odabrati. Stigli su:

Zara parfemi KVIZ: Koji je Zarin parfem savršen za tebe?

1.Hypnotic Vanilla
Ovo je dupe Diorovog parfema Hypnotic Poison, a cure koje su isprobale već oba, kažu da je miris jako dobro rekreiran i da je to to, gotovo pa identično. Parfem je cvjetni, sladak i vanilast, a jedan od sastojaka je i karamela.

 

@myfragrancetrail I found new Zara Dupes! Vanilla Vibration, Supreme Vanilla, Starlight Vanilla, Hypnotic Vanilla #Capcut #fragrancetiktok #fragrancedupes #Zarahaul #zarafragrance #parfums #affordablefragrances #dupealert #fragrancetok #zaraperfume ♬ Cruel Summer - Taylor Swift

 

2.Vanilla Vibration
Jedan parfem koji su ocijenili kao kompleksan, s puno različitih mirisa i nota. Ima neke naznake voćnih aroma, ali one ne prevladavaju i više su u fokusu drvenaste note. Iako mirisom podsjeća malo na Vanilla Woods od 7 Virtues.

3.Supreme Vanilla
Ovo je prava slatka vanilija. Možda mrvicu na početku vuče na Black Opium parfem, ali nije njegov dupe. Iako je sladak, nije toliko sladak da guši.

 

 

4.Starlight Vanilla
U Starlightu ima i nota lavande zbog čega ovaj miris ima neki smirujući vibe. Cura koja ih je isprobavala je rekla da je ovo dupe parfema Jo Malone Tonka and Myrrh. Miris je između ostalog topao zbog čega je idealan za jesen i zimu.

Ariana Grande parfemi Najpopularniji parfemi Ariane Grande: Top 5 njenih najboljih mirisa

zara parfemi novi parfemi u zari novo u zari parfemi s vanilijom parfemi za jesen i zimu

Još vijesti