Galerija Parfemi Zara Hypnotic Vanilla Zara Red Temptation Winter +8 Zara Golden Decade Winter

Preko ljeta se nose svježiji i laganiji parfemi, a preko zime oni teži i često to budu mirisi vanilije, karamele, čokolade i orijentalni parfemi. Izdvajamo ti neke jeftinije opcije koje su baš za hladnije doba godine.

Ukoliko voliš parfeme s mirisom vanilije, sada je ono doba godine uz koje oni savršeno pašu! Tijekom ljeta neki parfemi mogu biti malo „teški“. U smislu da baš i ne idu dobro s vrućinama i da nekako njihov intenzivan miris čak i smeta. Ista je stvar i s orijentalnim mirisima, kao i parfemima koji mirišu na karamel, čokoladu i slične „gurmanske“ arome. Idealni su za zimu, ali kao i uvijek, ne želimo za parfem izdvajati stotinjak eura.

Isprobavanje parfema Dućani gdje možeš kupiti parfeme, a ne bi ti možda palo na pamet da tamo pogledaš za njih

Volimo uhvatiti dobar popust ili pronaći i super stvari po jeftinim, drogerijskim, cijenama. U potragu za parfemom za hladnije dane možeš baciti oko u drogerije ili u dućane. Izdvajamo ti 11 mirisa koji mogu biti za svaki dan i to baš za ovo vrijeme. Pogledaj u galeriji iznad koje ti preporučujemo.

Zarini parfemi od vanilije Zara je izbacila nove parfeme! Došla su čak 4 nova mirisa i neki su „dupe“ dizajnerskih parfema

parfemi za jesen i zimu za hladnije dane drogerijski na budžetu zara parfemi idealni za zimu preporuke parfema parfemi s vanilijom

Još vijesti