Zara parfemi

Kada jednom probaš Zarine parfeme, pitat ćeš se kako je moguće da ih sve do sada nisi probala. Imaju tako dobre mirise, ogroman izbor, niske cijene, a što je najbolje od svega – izdrže na koži satima.

Zara ima ogroman izbor parfema! Za neke se priča da su dupe mirisi popularnih dizajnerskih parfema, ali imaju i dobar izbor onih koji su posebni i koji ne podsjećaju na neki drugi parfem. Kada dođeš na policu s parfemima, mogla bi provesti tamo jako puno vremena, zato je najbolje prije odlaska istražiti koji je kakav, koje note prevladavaju i po tome si izdvojiti nekoliko favorita koje ćeš isprobati. Ako ćeš ih ići pomirisati SVE (ili barem većinu), sve će ti se pomiješati i nakon nekog će ti vremena svi biti isti jer ćeš imati zasićenje.

Frizure KVIZ: Trebaš li napraviti drastičnu promjenu frizure - i ako da, koju?

Ukoliko još nisi isprobala Zarine parfeme i skeptična si – nema razloga da budeš. Čak i da ti to nije najomiljenija destinacija za kupovinu odjeće, nećeš požaliti ako ti postane nova go-to destinacija za kupovinu parfema. Njihovi su parfemi posebno na hvali i to s razlogom. A koji je od njih savršen za tebe? Sada ćeš saznati!

 

 

 

Cura se gleda u ogledalo KVIZ: Voliš li samu sebe dovoljno ili premalo?

kviz test zabava parfem zara parfem za tebe koji odabrati zarini parfemi idealan za tebe

Još vijesti