tiktok transformacija

Cure se uz pomoć šminke mogu preobraziti u totalno novu osobu. Već su to toliko puta dokazale. A ovo je jedna koja to s ponosom priznaje. Zna da je catfish, i nije joj problem to priznati.

Svijet i muški spol i dalje misle da se cure šminkaju i spremaju za dečke, a prava je istina da to u većini slučajeva nije niti blizu istine. Cure se spremaju i dotjeruju za sebe! Želimo se osjećati lijepo i samopouzdano. I to je glavni razlog zašto puno nas nosi šminku, kovrča kosu i 10 puta promijeni outfit prije izlaska iz kuće. I s tim nema ništa loše. Ova cura želi upravo tu poruku svima poslati. Da, svjesna je toga da zavarava ljude kada se našminka, jer je bez šminke i sa šminkom totalno druga osoba. Ali to radi za svoje samopouzdanje, za nikog drugog.

 

@jesthejemini #OscarsAtHome #beforeandafter #beforandaftermakeup #glowup #makeuptransformation #transformation ♬ So your an artist - Tej Patel

 

Ljudima je teško povjerovati da se radi o istoj osobi, ali i na početku i na kraju videa je Jess. Samo je jedna verzija s prištićima, bez frizure i očima koje ne dolaze toliko do izražaja na licu, a sa šminkom je sve suprotno od toga. Transformacije su joj top!

 

@jesthejemini anotha one #girlthatsnotme #catfish #makeup ♬ 444 - jah

 

U komentarima ispod njenih videa se ljudi slažu da je ona umjetnik. Dobra je u šminkanju i to itekako koristi u svoju korist. Jer zašto i ne bi? Ona je pronašla način kako si pomoći da se osjeća samopouzdano i sretno u svojoj koži. Za tebe možda neće biti šminka ta koja će ti dati samopouzdanje, samo trebaš pronaći svoj način.

transformacija Od klinke do komada – i to samo uz pomoć šminke! Ova cura postaje druga osoba kada se našminka

tiktok transformacija šminka Izgled

Još vijesti