Slika nije pronađena

Znamo da je šminka moćna i da može napraviti veliku promjenu na našem licu, ali ovakvu promjenu? Cura koja je očigledno itekako dobar vizažist pokazala je kako izgleda u svakodnevnom izdanju, a kako kada se skroz našminka.

Kada pogledaš početak videa i snimku Valerie, ona izgleda kao obična djevojka iz susjedstva, netko koga ćeš sresti ujutro u dućanu ili vidjeti u busu na putu do škole. Njena je transformacija najbrutalnija koja postoji, a posebno joj ide u koristi to što je jedina stvar kojom se koristila u toj transformaciji – šminka. I ništa drugo. Samo šminka i znanje gdje i kako što staviti na lice. Pokazala je ovakvim videima da baš svatko može izgledati kao model s naslovnice časopisa. Teško je povjerovati da je šminka jedina pomoć koju je imala i da je to stvarno ista osoba.

Ovo nije jedini njen video u kojem je pokazala svoje makeup vještine. Preobražava se i u bakicu, toliko dobro da je čak snimila i jedan video u kojem je pola lica njenog, a pola 'staračko' kako bi ljudi vjerovali da ih ne zeza i da je to stvarno ona.

Videi joj obavezno imaju preko milijun pogleda, a kako i ne bi! Ovakve transformacije ne viđaju se na svakom koraku. Doslovno se pretvara u novu osobu. Da ju netko i tko ju poznaje sretne na ulici, vjerojatno ju ne bi prepoznao.

Pogledajte još:

Nećeš vjerovati da je ovo ista osoba: Nekoliko godina kasnije i nakon stavljanja filera u usneKako sakriti podbradak i definirati čeljust kada se fotkaš? Samo trebaš ovako staviti jezik

Gabrielin slom u 50 sekundi sažeo kako je to biti djevojka: 'Zašto mi izgledaju kao čokoladne bananice'

Izgled šminka transformacija

Još vijesti