transformacija

Cure sve više pokazuju svoje sposobnosti u šminkanju, a neke su toliko dobre da se samo uz pomoć šminke preobraze u totalno drugu osobu. Jedna od njih je i Anastasia, čiji su videi postali pravi hit. Jer su nevjerojatni!

Kada nema šminku, izgleda kao da ide u 8. razred osnovne škole, a kada se našminka, izgleda kao 18-godišnja prezgodna cura. Neki kažu da je ovo catfishanje, ali mi se slažemo s onima koji kažu da je ovo talent. Jer definitivno je. Našminkati se tako da izgledaš kao potpuno druga osoba nije tako lako kako se čini. Naravno, promijenila je i frizuru, ali šminka je ipak u prvom planu. Anastasia ima hrpu obožavatelja, a videi joj imaju po nekoliko desetaka milijuna pregleda. Na trenutke je teško vjerovati vlastitim očima da je to ista osoba i da nije samo za drugi dio videa pred kameru stavila stariju sestru.

@anastasile

Моя супер способность это превращаться из

GOODMORNINGTOKYO! - Kylo and Adams wife (real)

Ali nije, i jedna i druga osoba iz videa je ona, Anastasia. Ima hrpu videa na temu šminkanja i transformacija, ali ova nam je definitivno najdraža jer je i najdramatičnija i najveća. U drugim videima pokazuje i koje proizvode koristi i kako se šminka, ako želiš pokupiti neki trik ili savjet od nje jer više je i nego očito da iskustva i znanja ima. Ako trebaš ubiti vrijeme i voliš šminkanje, njen TikTok će te zabaviti i vrijeme će ti proletjeti u trenu.

Pogledajte još:

Cura je htjela za maturalnu frizuru kakvu nosi Hailey Bieber – a dobila je razočaranje

Ljudi odbijaju vjerovati da je ovo ista osoba! Našminkala se i pokazala da svi mogu izgledati kao model

Nećeš vjerovati da je ovo ista osoba: Nekoliko godina kasnije i nakon stavljanja filera u usne

Izgled šminka transformacija promjena izgleda

Još vijesti