Slika nije pronađena

Ove djevojka možda priređuje najveća iznenađenja na TikToku! Naime, objavljuje videa gdje je bez šminke, a nakon tranzicije dolazi snimka gdje djevojka ima cjelokupni makeup i time šokira apsolutno sve. Može se reći kako zaista ima talenta za šminkanje jer uz pomoć šminke uspije zavarati svoje pratitelje.

 

Fabiola je djevojka na TikToku koja je poznatija pod korisničkim imenom @fabiola.baglieri. Radi se o potpuno običnoj djevojci koja se bavi šminkanjem te samu sebe transformira u potpunu ljepoticu! Skoro svaki njezin video prvo prikaže nju gdje je u potpunosti bez šminke, a nakon tranzicije slijedi potpuni glow up kojeg je postigla glamuroznom šminkom. Međutim, nakon nekog vremena snimanja, Fabiola je dobivala često komentare poput onih da je ružna bez šminke, da izgleda kao Mr. Bean i da ne izgleda dobro. No, ona je to okrenula u svoju korist tako da danas snima samo takva videa gdje pokazuje svoj glow up i tako izruguje one koji su se rugali njoj. Za svaki video osmisli neku priču, kao što je bio slučaj i kod ovog videa gdje je ona bila nova učenica u razredu koju su svi vrijeđali, a na kraju je doživjela potpunu transformaciju.

Fabiola ima talenta za šminkanje, transformacije, ali i za trollanje svojih hejtera. Jedno je sigurno – ona zna za sebe da je lijepa, a takvi bi trebali biti svi, posebno da nas se ne dotiču komentari hejtera.  

Pogledajte još:

Još jedan u nizu opasnih izazova na TikToku – ljudi zbog njega masovno stradavaju

TikTok izbrisao 7 milijuna korisničkih računa – provjerite je li i vaš među njima

TikToker koji je došao 'od nigdje' i pretekao Addison Rae: Postao je drugi najpraćeniji na svijetu

šminka transformacija tiktok catfish

Još vijesti