Neobičan puder

S obzirom da postoji već svakakva šminka, teško je izmisliti nešto novo i drugačije. E pa Chanelu je to uspjelo jer su predstavili puder koji je toliko čudan da je zaintrigirao sve ljubiteljice šminkanja.

Od pudera imamo određena očekivanja, ali jedno koje nemamo kada kupujemo novi je da gledamo koji će biti čudniji. Ali ako postoji netko tko voli isprobavati proizvode za šminkanje koji su malo drugačiji i neobičniji, onda mora znati za ovaj puder koji je odnio titulu najčudnijeg. Chanel je izmislio nešto novo i sada svi pričaju o tome. Radi se o puderu koji je zapravo 'skin tint'. Lagan i s vrlo malo prekrivanja, ali ono što je zanimljivo u vezi s njim je kako izgleda. Čak i u pakiranju izgleda čudno.

 

 

Izgleda kao da se zapravo sastoji od malih točkica pigmenta pudera koje se nalaze u nekoj tekućini. Ako misliš da čudno izgleda tako, nije puno bolje ni kada se istisne. Pomislili bi da će iz pakiranja izaći teksture više kao puder, ali ne. Poznate TikTokerice koje se bave šminkanjem su ga već isprobale i pokazale kako izgleda i kada se istisne i stavi na lice.

 

@mimiermakeup Sooo @DANIELLE ♬ L$d - Luclover

 

Ne izgleda kao da odrađuje neki vrhunski posao u prekrivanju, ali definitivno ti neće isušiti kožu jer je itekako hidratantan. Zbog cijene, jer ipak je Chanel, ne izgleda kao nešto što bi itko kupio. Radije ćemo se držati BB i CC krema koje će napraviti istu stvar. Samo neće izgledati tako kul, ali preko toga ćemo prijeći. U svakom slučaju, definitivno je drugačiji od svega što postoji!

Essence setting puder Jeftini Essence puder koji oduševljava: Matira lice i sakriva pore zbog čega ga cure obožavaju

Parfemi Parfemi zbog kojih će ljudi stati i pitati te koji koristiš – ovih 6 su toliko dobri

puder neobičan puder najčudniji puder chanel hit puder šminka makeup

Još vijesti