Essence setting puder

Essence ponovo oduševljava kvalitetom svojim proizvoda, a u pitanju su svi proizvodi koji su izrazito jeftini i svima pristupačni. Ovog puta je u pitanju setirajući puder koji pogotovo pomaže tijekom ovih ljetnih vrućina.

Oduševljenje Essencovim seeting puderom je očito svugdje. Svi se snimaju kako ga isprobavaju jer na licu napravi apsolutno čudno! U potpunosti matira lice tako da se ne vidi niti jedna točkica, udubina ili pora na licu, a da ujedno i ne izgleda preumjetno. U pitanju je Essence Brighten up! puder.

 

@alishasapproach we love a high quality affordable powder #makeuptips #makeuphacks ♬ hot people audio - <3

 

Takav setirajući puder je idealan i za ove vrućine kada želiš prekriti masno i sjajno lice, a to se najčešće događa zbog znojenja. No, najbolja od svega što je dostupan kod nas i to gotovo u svim drogerijskim dućanima koji imaju Essence odjeljak.

 

 

Nadalje, s obzirom na kvalitetu u koju se mnogi kunu, cijena mu je smiješna. Kreće od otprilike 25 do 30-ak kuna, a sve ovisi o drogerijskom dućanu u kojem kupuješ. Za ovakav rezultat to zaista nije puno, a i ne možeš ga potrošiti za svega nekoliko dana. U svakom slučaju, ponovo lajk za Essence!

Slika nije pronađena Kako da ti korektor traje duže? Essence je podijelio trik kako ga iskoristiti do zadnje kapljice

Slika nije pronađena Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

essence essence puder puder u prahu setirajući puder Moda šminka

Još vijesti