Parfemi

I zato njihove savjete cijenimo. Očigledno je da su isprobale hrpetinu različitih parfema i da imaju više iskustva nego mi koji ih imamo samo nekoliko u svojoj kolekciji.

Jedna od teških odluka je odlučivanje koji parfem kupiti. S obzirom da je to nešto što traje dulje vremena, ne želimo pogriješiti. Isprobamo ih milijun i na kraju nam svi miriše jednako i više nemamo pojma koji odabrati. Nekada je u takvim slučajevima dobro poslušati velike ljubiteljice parfema i uzeti njihove savjete. Jedna je TikTokerica izdvojila u par videa parfeme koji su toliko dobri da ju kad njih nosi ljudi pitaju koji to je.

Parfemi Trenutno najpopularniji ženski parfemi – ovih 5 najviše cura voli i koristi

Samo zato što su toliko dobri njoj i mnogim drugim curama, nemoj parfem nikada kupiti bez da ga prije sama pomirišeš. Nekada se miris razlikuje na tvojoj koži naspram na koži tvoje frendice ili ti jednostavno ne odgovara, iako 1000 drugih kaže da je savršen. A koji su to parfemi zbog kojih će se svima nosovi okretati za tobom?

 

@yummiexo perfumes that get you compliments | #perfume #fyp #perfumetiktok ♬ all for us x god is a woman by altegomusic - ALTÉGO

 

1.Yves Saint Laurent Libre Intense

 

 

2.Pink Sugar

 

 

3.Dolce & Gabbana The Only One

 

 

4.Carolina Herrera Good Girl

 

 

5.Burberry Her

 

 

6.Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture

 

 

Ovo su samo neki od koje je ona izdvojila, a koji se mogu pronaći i kod nas. Iako su malo skuplji, miris im je toliko dobar da ćeš si opravdati te kupovine.
 

Lijepa kosa Kako da ti kosa uvijek fino miriše? Tajna je u ovim trikovima

parfem preporuke najbolji top parfemi komplimenti za parfem mirisi

Još vijesti