Slika nije pronađena

Kada je šminka u pitanju, skuplje ne znači uvijek bolje, a ovi su puderi dokaz za to. U drogerijama možeš po pristupačnim cijenama naći pudere koji će biti odlični, ali isto tako, možeš naći i one koji će biti totalna katastrofa, zato se treba unaprijed informirati i pametno birati.

Kod kupovanja pudera je najbitnije od svega voditi se svojim tipom kože. Može neki puder biti najbolji na svijetu, ali ako ga hvale cure koje imaju masnu kožu, a ti imaš suhu, tebi će biti pregrozan i neće ti biti jasno zašto je svima toliko super. Kada znaš svoj tip kože i imaš to na umu kod kupovanja pudera, ovo su neki jeftiniji koje svakako vrijedi čekirati. Kvalitetom mogu stati uz bok nekim puno skupljim i luksuznijim brendovima.

1.L'Oreal Infallible

Definitivno kvalitetom najbolji L'Orealovi puderi su oni iz Infallible linije. Imaju odlično prekrivanje koje te sigurno neće razočarati, a dobro je i što ih možeš staviti u dva sloja ako želiš baš sve nepravilnosti u potpunosti prekriti, a puder će i dalje izgledati dobro. Kako bi imala što bolji rezultat i veće prekrivanje, preporučuje se da puder naneseš kistom, a ne beauty spužvicom. Ovaj puder je u mat varijanti, a može se negdje pronaći i u glowy verziji tako da je dobar za sve tipove kože.

2.Nyx Can't Stop Won't Stop

Jedan puder koji cijenom pripada u drogerijske pudere, ali ga nećeš moći pronaći u Bipi ili DM-u je i ovaj Nyxov. No nije nemoguće doći do njega, putem webshopova ili Nyx dućana. Bilo bi šteta zaobići ga samo zato što ga nema u tvoj kvartovskom DM-u, jer ovaj je puder odličan. Vrlo je lagan, ali možeš ga nadograditi bez da izgleda ružno. Osim toga, izdržljiv je i ostat će ti na licu cijeli dan.

3.Milani Conceal + Perfect 2-in-1

Nekada ti može poslužiti kao puder za preko cijelog lica, a nekada samo kao korektor, ovaj Milan proizvod je top. Uvijek je na listama najboljih jeftinih pudera i svi imaju samo riječi hvale za njega. Nećeš požaliti ako ga kupiš, a čak i da ti ne odgovara kao puder, možeš ga koristiti za prekrivanje tu i tamo kojeg prištića koji ti ne daju mira.

4.Revlon ColorStay

Ovo je jedan od najboljih pudera koji smo ikada isprobali. Odlično je što postoje verzije za različite tipove kože pa svatko može uzeti onaj koji odgovara njegovoj koži. Ovo je njihov puder i formula koji su već dugo na tržištu, a za cijenu, nudi izvanredan proizvod. Ima taman prekrivanje, ali se može i nadograditi, izgleda lijepo na koži, a i stoji satima. Super je i što ga stvarno ne treba puno pa će ti i dugo trajati. Nije loše ni to što ima u sebi SPF 20.

5.Wet n Wild Photo Focus

Ovo je sigurno najjeftiniji puder na ovoj listi. Nije toliko dobar koliko neki drugi, ali za cijenu koju ima, nudi itekako puno. Iako ima mat finiš, neće izgledati jako umjetno ili kao da imaš tonu šminke na licu. Nije puder koji će ti sakriti sve nepravilnosti, ali će ujednačiti ten i dati blaže prekrivanje. Zato ga se i preporučuje nanositi prstima ili spužvicom, na te ćeš načine dobiti najbolji efekt.

6.Maybelline SuperStay

Lista najboljih drogerijskih pudera ne može proći bez Maybelline pudera. Jedan koji je istovremeno i super i ne super je SuperStay. U jednu ruku, ovaj će puder biti odličan i kao stvoren za sve one prigode kada ćeš raditi jači makeup i kada će ti šminka trebati ostati postojana na licu cijeli dan, kada ćeš trebati najbolje prekrivanje moguće...s druge strane, neće biti idealan izbor za svaki dan. Pretežak je i začepit će ti pore, a onda se mogu pojaviti i prištići. Pogotovo ako imaš suhu kožu, nikako nije pametno često ga nositi. Ali za one posebne prigode i dane kad trebaš prekriti SVE, ovo će ti biti kao dar s neba.

Foto: Unsplash - Karly Jones/ Pexels - Nika Akin

Pogledajte još:

Nosiš li zapravo cijelo vrijeme pogrešan tekući puder? Ovi znakovi otkrivaju da taj nije za tebe

Pet nijansi ruževa za usne koje su trenutno veliki hit! Prave su jesenske i zimske boje

Kako staviti sjenila na oči ako imaš problem spuštenih kapaka? Uz ove trikove oči će izgledati veće

šminka drogerijski puderi puder jeftini puderi makeup tekući puder

Još vijesti