Glowy tekući puder

Tijekom ljeta posebno želimo da nam koža izgleda sjajno. Više cura tada bira proizvode koji su laganiji i koji će dodatno naglasiti sjaj kože, a izbjegavaju se oni s mat efektom.

Glowy puderi su nekima omiljeni tijekom cijele godine, ali posebno dolaze u centar pažnje s toplijim danima i dolaskom ljeta. Možda neće biti najomiljenija šminka onima koji imaju masnu kožu, jer ne žele da se sjaje još više nego što se sjaje i ovako. Bez obzira na tip kože koji imaš, ovakvi puderi mogu biti za tebe. Trebaš samo pronaći pravi koji će odgovarati tvojoj koži i staviti ispod njega dobru podlogu. Pogotovo ako si fan prirodnije šminke! Ako si u potrazi za jednim takvim, glowy puderom, izdvajamo ti njih 7 o kojima se najviše priča – u pozitivnom smislu.

Šminka Kako se šminkati ljeti? Šminka koju NIJE pametno koristiti tijekom ljeta vs. ona koja je idealna za ljeto

1.L'Oréal Paris Skin Paradise Tinted Water Cream
Ovo je pravi ljetni tekući puder. Možda nisi sigurna da su tekući puder sa sjajnim završetkom za tebe i ne želiš dati puno novaca za njega – e tada je onda ovaj savršen izbor. Pošto se radi o drogerijskom puderu, cijena mu je prihvatljiva, ali nije zbog toga ništa lošiji. Bit će ti tako ugodan na koži i dat će ti prirodni sjaj.

 

 

2.NYX Born To Glow Naturally Radiant Foundation
Još jedan cijenom prihvatljiviji puder. Jako je lagan na koži i izgledat će tako prirodno kada ga staviš, neće se činiti kao da imaš puno šminke.

 

 

3.Nars Radiant Longwear Foundation
Ovaj je puder klasika. Možda si već i čula za njega. Ako nisi, dobro je znati da iako ima sjajniji završetak, ima malo veće prekrivanje i itekako je dugotrajan.

 

 

4.MAC Cosmetics Face & Body Sheer Foundation
Nemoj se iznenaditi, ali ovaj puder nema baš preveliko prekrivanje. Ako ti treba nešto što će samo izjednačiti tvoj ten, onda će biti idealan za tebe. Neće ti kožu učiniti masnijom i izgledat će kao uopće nemaš šminke. Mogao bi se svidjeti i curama s masnom kožom.

 

 

5.Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation
Jedan puder koji je malo skuplji, ali za koji mnogi kažu da vrijedi te novce. Nadamo se da recenzije ne lažu! Kako mu i samo ime govori, dat će ti glowy finiš, a pogotovo će lijepo izgledati ako ga naneseš s blenderom ili s prstima.

 

 

6.Urban Decay Stay Naked Hydromaniac Tinted Glow Hydrator
Dobro prekrivanje i sjaj, sve u jednom. Ipak, iako daje neko srednje prekrivanje, na koži nije težak, ni malo. Mnogima favorit baš za ljeto! Cijenom je negdje između drogerijskih i luksuznih brendova.

 

 

7.The Body Shop Fresh Nude Foundation
Možda ti ne bi palo na pamet pogledati za puder u Body Shopu, ali osim skincare proizvoda, ovaj brend ima i parfeme i šminku. Njihov je puder također jedan proizvod koji bi ti se mogao svidjeti ako želiš prirodni sjaj na koži. Daje i prilično okej prekrivanje, a tako se lijepo blenda da izgleda kao tvoja koža. Uz to, fino i miriše!

 

 

Tekući puderi Najbolji drogerijski tekući puderi koje možeš trenutno kupiti kod nas: Top 9 vrijednih tvoje pažnje

šminka za ljeto tekući puder za ljeto glowy tekući puder puder sa sjajnim finišem izgleda kao tvoja koža prirodni puderi kao druga koža

Još vijesti