Galerija Ljetni outfiti Lanena odjeća Korzet topić umjesto običnog topa +9 Outfit s osnovnim komadima

U potrazi za inspiracijom što nositi sljedećih dana, bacili smo oko na profile influencerica. Što one nose u posljednje vrijeme? Trenutno smo između proljeća i ljeta, a ovakvi će outfiti biti baš odlični za nadolazeće tople dane.

Napokon je došlo sunce i toplo vrijeme! Ima dana kada je malo toplije, dana kada je malo hladnije i zato smo ti pronašle prijedloge outfita i za jedne i za druge. Modne influencerice uvijek imaju dobre outfite, ali nisu baš uvijek nosivi za svaki dan i za obavljanje nekih svakodnevnih obaveza. E pa s ovim outfitima to nije slučaj!

Outfiti sa suknjama Koja obuća ide super uz minice, koja uz suknje srednje dužine, a koja uz duge suknje?

Njih ćeš moći nositi na kavu, u šetnju ili kada ideš do škole na ispit iz državne mature. Svi su baš moderni, lijepi i totalno ljetni. Pregledali smo profile i domaćih i stranih influencerica koje uvijek izgledaju jako dobro i izdvojili njihove kombinacije koje su nosile u posljednje vrijeme. Pogledaj ih sve u galeriji iznad i inspiriraj se za vlastite odjevne kombinacije.

H&M u ponudi ima milijun haljina: Izdvajamo ti 15 totalno ljetnih i idealnih za nošenje svaki dan Ljetne haljine iz H&M-a H&M haljina - 1 H&M haljina - 2 +12 H&M haljina - 3

Moda odjevne kombinacije outfiti ideje za outfite ideje za ljeto ideje za proljeće inspiracija za outfite influencerice modne influencerice što nositi

Još vijesti